Cotanda: “El retalls del PP per la seua mala gestió afecten directament als usuaris de Llíria i de tota la comarca del Camp de Túria”.

El grup municipal de Compromís vol denunciar el tancament de l’oficina d’atenció a la dependència que existia a Llíria per a l’atenció de la nostra ciutat així com de diferents pobles del Camp de Túria.

Sense cap tipus d’explicació, l’oficina porta tancada tot el que portem d’any i les persones que necessiten realitzar qualsevol tipus de tràmit són desviades als serveis socials  de la ciutat, funció que no els correspon i per a la qual no han rebut cap formació els treballadors municipals.

Per al regidor de Llíria Rafa Cotanda,  membre de la comissió de benestar, “aquesta actuació per part de la Generalitat Valenciana és inacceptable, i es suma a la llarga llista de retallades en serveis públics fonamentals, que afecten a la qualitat de vida dels nostres veïns i veïnes”.  Si el mes passat ens assabentàrem del tancament de l’oficina d’atenció contra la violència de gènere, aquest mes li ha tocat el torn a l’oficina de la dependència.

El regidor de Compromís considera “ que el més greu de la situació és que la pròpia regidora de benestar no té ni idea de quan van a tornar a reobrir la oficina, i no han plantejat cap queixa al govern de la Generalitat”.

Així, els depenents de Llíria perden un altre servei més, i posen evidència un govern autonòmic insensible amb els més necessitats i les seues realitats. Cal recordar que el passat 28 de febrer es publicà al DOCV tota una sèrie de modificacions que el govern del PP havia fet en els pressupostos del 2011, entre elles, algunes que afectaven a partides destinades a la dependència que s’han anant materialitzant al primer quadrimestre de 2012.

http://www.docv.gva.es/datos/2012/02/28/pdf/2012_2014.pdf