Garcia: “La Rambla 1ª al seu pas per Llíria s’ha tornat a omplir de brutícia que s’amuntega en les riberes junt als camins que donen accés a la mateixa”.

Els abocadors incontrolats tornen a omplir les conques fluvials de Llíria. En este cas ha sigut la Rambla 1ª, a l’altura del pont de la Carretera de Llíria-Pedralba, on des de fa mesos s’està amuntegant diversos enderrocs, mobles vells, restes de poda, electrodomèstics i altres materials que comencen a generar un volum important de deixalles.

Segons el portaveu de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, s’ha reclamant a l’ajuntament en reiterades ocasions la necessitat de mantindré un servei, tant de neteja periòdica d’este tipus d’abocadors incontrolats, com de vigilància per a que no es tornen a repetir escenes com les que podem observar a la fotografia. Així com adoptar mesures preventives per a que no es puga accedir a fer estos dipòsits de residus en zones com estes. Ja que els cartells prohibint l’abocament, com el que hi ha plantant a l’entrada del camí que dona accés a esta Rambla des de la Ctra. Llíria-Pedralba, no tenen cap efectivitat.

García ha apuntat que, el grup ecosocialista donarà compte a la Comissió d’Obres i Serveis i a la de Medi Ambient d’este fet i tornarà a reiterar la proposta de mantindré un equip dintre de la Brigada de Residus Sòlids que realitze neteges programades d’este tipus de vessaments que es solen fer tant en barrancs i rambles, com al voltant de contenidors de fem o en les entrades i eixides de nuclis residencials.

Igualment, Compromís reclamarà a l’equip de Govern a que realitze més campanyes informatives per fer ús de l’ecoparc públic i dels serveis municipals per a la retirada de mobles i deixalles velles dels que disposa el municipi. Així com, instar a la Confederació Hidrogràfica a que intensifique a través dels guàrdies fluvials les tasques de vigilància en conques de la seua competència, com és el cas de la Rambla 1ª al seu pas pel terme municipal de Llíria.

COMPROMISO RECLAMA VIGILANCIA Y LIMPIEZA DE VERTEDEROS INCONTROLADOS EN LLÍRIA

Garcia: “La Rambla 1ª a su paso por Llíria se ha vuelto a llenar de suciedad que se amontona en las riberas junto a los caminos que dan acceso a la misma”.

Los vertederos incontrolados vuelven a llenar las cuencas fluviales de Llíria. En este caso ha sido la Rambla 1ª, a la altura del puente de la Carretera de Llíria-Pedralba, donde desde hace meses se está amontonando varios escombros, muebles viejos, restos de poda, electrodomésticos y otros materiales que empiezan a generar un volumen importante de desechos.

Según el portavoz de Compromís per Llíria, Paco García Latorre, se ha reclamado al ayuntamiento en reiteradas ocasiones la necesidad de mantener un servicio, tanto de limpieza periódica de este tipo de vertederos incontrolados, como de vigilancia para que no se vuelven a repetir escenas como las que podemos observar en la fotografía. Así como adoptar medidas preventivas para que no se pueda acceder a hacer estos depósitos de residuos en zonas como estas. Dado que los carteles prohibiendo el vertido, como el que hay plantando a la entrada del camino que da acceso a esta Rambla desde la Ctra. Llíria-Pedralba, no tienen ninguna efectividad.

García ha apuntado que, el grupo ecosocialista dará cuenta a la Comisión de Obras y Servicios y a la de Medio Ambiente de este hecho y volverá a reiterar la propuesta de mantener un equipo dentro de la Brigada de Residuos Sólidos que realice limpiezas programadas de este tipo de vertidos que se suelen hacerse tanto en barrancos y ramblas, como alrededor de contenedores de basura o en las entradas y salidas de núcleos residenciales.

Igualmente, Compromís reclamará al equipo de Gobierno que realice más campañas informativas para hacer uso del ecoparque público y de los servicios municipales para la retirada de muebles y desechos viejos de los que dispone el municipio. Así como, instar a la Confederación Hidrográfica a que intensifique a través de los guardias fluviales las tareas de vigilancia en cuencas de su competencia, como es el caso de la Rambla 1ª a su paso por el término municipal de Llíria.