Un any tapiada l’extensió hospitalària de Llíria. Volen utilitzar per quarta volta esta infraestructura per fer propaganda electoral, mentre els pacients pateixen la ineptitud del Consell. 

Fa un any que el Consell es va quedar sense diners i va decidir tapiar les portes d’accés a la futura extensió hospitalària de l’Arnau de Vilanova a Lliria. El Conseller va dir que no ens podríem permetre este luxe. Quin luxe? Com es nota que ell no te que desplaçar-se quilòmetres i quilòmetres per poder rebre atenció hospitalària!!

Ara, quan falten menys de 2 anys per a les eleccions, els populars tornen a dir que pot ser s’òbriga en 2015. Novament, i esta serà la quarta volta, que utilitzen esta infraestructura amb fins clarament partidistes i electoralistes, la primera va ser en els eleccions de 2003 com a reclam del candidat a l’alcaldia de Llíria. Però el mal ja està fet, una inversió paralitzada i eliminació de diversos serveis abans de possar-lo en funcionament (com el cas de la maternitat).

Des de Compromís reclamem un Hospital Comarcal General, públic i de qualitat, sense retalls i amb condicions, que no espere a cites en les urrnes per a que puguen obrir-se les seues portes. els ciutadans tenim dret i no volem que es continuen malbaratant els diners dels nostres impostos en grans esdeveniments ruinosos ni en obres improductives.

La poca vergonya dels dirigents del PP i la nefasta gestió del Consell al front de la Generalitat, fa que cada dia es precaritze un poc més la sanitat pública per a que els ciutadans caiguen en les mans d’empreses i gestors privats, que de segur faran negoci a costa de la nostra salut. Este és l’objectiu últim del PP i dels seus amics gestors sociosanitaris amb el model privatitzador.

LAS PROVINCIAS.- El Hospital de Llíria lleva un año tapiado tras paralizar las obras por falta de dinero