Garcia: “Els carrers de diverses urbanitzacions de Llíria s’omplin de restes de poda per que l’ajuntament no presta el servei”.

Segons han denunciat diversos veïns dels nuclis residencials de Llíria, l’ajuntament porta varies setmanes sense prestar el servei municipal de recollida de poda.

El portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, ja va alertar l’estiu de 2013 que este servei era deficitari, ja que no comptava amb el personal suficient i per tant no es prestava tal i com marca el Planning setmanal que ha distribuït l’ajuntament per saber quin dia de la setmana hi ha que dipositar-.se este tipus de fem en la porta de les vivendes o junt els contenidors per a que siga arreplegat pels operaris municipals. Deficiència que s’ha agreujat en 2014, al deixar de prestar per complet este tipus de recollida selectiva.

Per a Garcia, esta és una mostra més de la deficient gestió que el PP practica en la recollida del fem en les urbanitzacions, ja que ni avisa de que s’ha paralitzat el servei en estes últimes setmanes, ni en quines condicions s’està prestant, improvisant i no planificant en temps i forma les substitucions del personal o les baixes que es produeixen, fet que al final repercuteix en la generació de muntons de poda als carrers, amb la mala imatge que es dona i la incentivació a generar focus de abocadors incontrolats.

El portaveu de Compromís reclamarà en el Ple la restitució del servei i que este es preste de manera regular i que es contracten les persones i xofers necessaris per a complir amb el organigrama de recollida que hi ha aprovat per part del consistori i que cas d’imprevistos o paralització del mateix, es comunique als veïns per a que el fem no s’acumule sine die en els carrers de la localitat.

PARALIZADO VARÍAS SEMANAS EL SERVICIO DE RECOGIDA DE PODA EN LLÍRIA

Garcia: “Las calles de varias urbanizaciones de Llíria se llenan de restos de poda por que el ayuntamiento no presta el servicio”.

Según han denunciado varios vecinos de los núcleos residenciales de Llíria, el ayuntamiento lleva varias semanas sin prestar el servicio municipal de recogida de poda.

El portavoz de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, ya alertó el verano de 2013 que este servicio era deficitario, dado que no contaba con el personal suficiente y por lo tanto no se prestaba tal y cómo marca el Planning semanal que ha distribuido el ayuntamiento para saber qué día de la semana hay que depositar este tipo de basuras en la puerta de las viviendas o junto los contenedores para que sea recogido por los operarios municipales. Deficiencia que se ha agravado en 2014, al dejar de prestar por completo este tipo de recogida selectiva.

Para Garcia, esta es una muestra más de la deficiente gestión que el PP practica en la recogida de basuras en las urbanizaciones, ya que ni avisa de que se ha paralizado el servicio en estas últimas semanas, ni en qué condiciones se está prestando, improvisando y no planificando en tiempo y forma las sustituciones del personal o las bajas que se producen, hecho que al final repercute en la generación de montones de poda en las calles, con la mala imagen que se da y la incentivación a generar focos de vertederos incontrolados.

El portavoz de Compromís reclamará en el Pleno la restitución del servicio y que este se preste de manera regular y que se contraten las personas y chóferes necesarios para cumplir con el organigrama de recogida que hay aprobado por parte del consistorio y que caso de imprevistos o paralización del mismo, se comunique a los vecinos para que la basura no se acumule sine die en las calles de la localidad.