COMPROMÍS PER LLÍRIA CONDEMNA ELS ATACS D’ISRAEL CAP A PALESTINA

Des de Compromís per Llíria volem mostrar el nostre rebuig a l’augment de la violència en Gaza per part del govern d’Israel en els últims dies. Des del col·lectiu local  condemnen l’ús de la violència com a forma per a resoldre els problemes que pateixen les dues parts del conflicte i instem a l’ús de la diplomàcia i  el pacifisme polític per a donar resposta a les diverses inquietuds dels actors implicats.

El conflicte entre Israel i Palestina és un conflicte  oblidat per part de la Comunitat internacional. Tant l’Organització de Nacions Unides (ONU) com la Unió Europea (UE) no han pogut donar una resposta eficaç per a detindre les contínues vulneracions dels drets humans consagrats en la Carta de Nacions Unides. És per això, que des de Compromís per Llíria  demanem el trencament de relacions diplomàtiques amb Israel fins que no canvie la seua política de seguretat que atempta contra la dignitat de les persones i els drets humans.

A més, demanem l’aplicació del principi  d’intervenció humanitària establert  en la Carta de Nacions Unides, Capítol VII, amb  la finalitat de posar fi a la violència i a la vulneració dels drets humans tal  com es contempla en l’article 1 del document jurídic internacional.

Arxivat en: Estat

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *