CLASSIC VALENCIANS DEL SEGLE XV

8 d’Octubre – 20 hores (A les 19:30 concentració darrere Ca la Vila)

Plaça Església de La Sang de Llíria

PROGRAMA

És hora de record i d’homenatge al gran poeta valencià del segle XV, per què les paraules d’Ausiàs March, no han caigut en l’oblit, avui, com llavors, ens arriben plenes de frescor i vitalitat, el pas del temps no fa mella. La música, la càlida paraula, el jardí en penombra, la llum de la lluna en el cim de la Vila, ens remouran, ens colpejaran, ens deixaran encisats sota el caliu dels versos de March, i dels seus contemporanis.

ACTIVITAT

Concentració del públic assitent a les 19:30 hores darrere de Ca la Vila, a principi del Carrer de la Sang. Encetarem un passeig nocturn i musicat pels racons més íntims i entranyables de la Vila medieval de Llíria, amb recitació de poemes d’Ausiàs March, Jaume, Joanot Martorell ens contarà les intimitats del cavaller Tirant Lo Blanch,….

A les 20 hores, en l’explanada d’enfront de l’Església de La Sang, continuarem amb l’Acte Literari-Musical amb el RECITAL DE POEMES dels “Clàssic Valencians Medievals” per part de l’actor Vicent Grande, compaginant-ho amb l’ACTUACIÓ MUSICAL a càrrec del pianista Rafael Fenollosa i la soprano lliriana Empar Llàcer.