Mireia Mollà, Miquel Real i Paco Garcia formaran un equip de tres màxims representants del partit.

Iniciativa del Poble Valencià ha celebrat hui a València el seu IV Congrés en què ha renovat els seus òrgans de direcció, entre ells el de portaveus del partit, màxim càrrec de representació del partit. La militància ha triat un equip de tres coportaveus format per Mireia Mollà, diputada a Les Corts, Miquel Real, membre de l’Executiva, i Paco Garcia, regidor a Llíria, que repeteix com a coportaveu.

Així mateix Iniciativa ha renovat hui els membres de la seua Mesa Nacional, l’òrgan de direcció del partit entre congresos, que són triats en representació dels col·lectius locals de la formació ecosocialista. Els militants d’Iniciativa han debatut i aprovat també en el Congrés la ponència política i la programática de la formació.

En la inuguració del Congrés han intervingut a mode de salutació els també portaveus de Compromís, Enric Morera, Julià Àlvaro i Joan Ribó, així com els diputats al Congrés i l’Europarlament, Joan Baldoví i Jordi Sebastià. També han intervingut representants de sindicats i entitats de la societat civil valenciana com UGT, CCOO, Intersindical, Escola Valenciana, ACPV, la Unió de Llauradors i Ramaders i d’altres formacions polítiques com Iniciativa per Catalunya-Verds, Iniciativa-Verds de Mallorca, la Chunta Aragonesista i Esquerra Republicana.