Sóc Inma Riera Lloret, i presente la meua candidatura per a les primàries de Compromís per Llíria.
La gent que em coneix em definineix com una persona bàsicament feliç, compromesa amb la nostra llengua i la nostra cultura . M’agrada cantar i ballar en el Grup de danses Tossal de Llíria, m’encanta caminar per la muntanya amb la meua colla excursionista, i fer esport amb les meues sabatilles, corrent pel Parc de Sant Vicent.
Professionalment, treballe com a Directora d’Oficina de Correus. Quant a la meua formació, sóc diplomada en Ciències Empresarials per la Universitat de València.
Actualment sóc regidora per Compromís , porte dues legislatures treballant a l’Ajuntament de Llíria, on he portat endavant diferents propostes, tant a nivell econòmic, social, cultural i ecològic, propostes encaminades a portar endavant polítiques fiscals per a recolzar el comerç de Llíria, la creació d’ocupació, amb un Pla d’ocupació Local que pose en el mercat laboral als més de 3000 aturats que té Llíria, recolzar les energies alternatives… Ara es el moment de passar de les propostes a l’acció, per aquest motiu, em presente a les Primàries de Compromís per Llíria, vull participar en el proper equip de govern de l’Ajuntament de Llíria, i gestionar aquestes i altres propostes, deixant ben clar que la meua prioritat es combatre l’atur i la pobresa, em compromet a treballar de valent per a aconseguir una vida més digna i feliç per a tots.