Compromís dóna suport al comerç local de Llíria per la seua importància estratègica en la revitalització de la nostra economia local i anima a la ciutadania a comprar en les botigues dels nostres barris.

Segons el portaveu de Compromís, Paco Garcia Latorre, “el comerç local és un autèntic motor de l’economia creant llocs de treball estable i, a més, dóna vida a la nostra ciutat durant tot els dies de l’any. De fet, moltes vegades, els barris que no tenen comerços es converteixen progressivament en una espècie de zones dormitori. A més, els beneficis que generen aquests establiments retornen a la ciutat, en canvi les grans superfícies s’emporten els beneficis cap a fora de la nostra ciutat”.

Cal recordar la pèrdua de competitivitat del comerç local davant de les grans superfícies comercials. És per això que considerem que els responsables polítics han d’estar al costat dels xicotets comerciants i emprenedors que són els qui creen ocupació real i amb condicions dignes i, per això, “des del nostre col.lectiu volem donar suport una vegada més al comerç local. Pensem que és important  dur endavant polítiques actives de foment i promoció del comerç local a la nostra ciutat”.

Compromís mostra 10 senzilles raons per comprar al Centre Comercial “a Cel Obert” que són les botigues de la ciutat:

  1. Són els nostres veïns i les nostres veïnes, gent del barri.
  2. Creen llocs de treball estables i de qualitat davant la precarietat laboral a les grans superfícies.
  3. Estan a prop de casa. Podem anar caminant sense cues ni embussos de trànsit i, a més a més, no contaminen el medi ambient en no utilitzar el cotxe.
  4. Al comerç urbà trobem un tracte humà i personalitzat.
  5. Els beneficis del comerç urbà es reverteixen a Llíria.
  6. El xicotet i mitjà comerç és el primer que col·labora amb les festes i les associacions del barri.
  7. Els partits grans els ofeguen amb impostos abusius i afavoreixen les grans superfícies, dotant-les d’accessos i infraestructures molt cares, totalment gratuïtes.
  8. Els carrers plens de comerços i gent donen alegria a la ciutat i eviten la degradació urbana i social.
  9. El comerç urbà  suposa un autèntic motor de l’economia local.
  10. La bona salut del comerç interior possiblita la renovació dels carrers i del mobiliari urbà i promou la recuperació del patrimoni.

Des de la Coalició, un any més, es realitza esta campanya de suport al comerç local amb la finalitat de promocionar, posar en valor i fomentar el consum de proximitat de cara a les compres i serveis de Nadal i Reis que ofereixen tant botiguers, establiments de restauració com els professionals de Llíria.

COMPROMIS ANIMA A COMPRAR EN EL #COMERÇDELLÍRIA

Compromis da apoyo al comercio local de Llíria por su importancia estratégica en la revitalización de nuestra economía local y anima a la ciudadanía a comprar en las tiendas de nuestros barrios.

Según el portavoz de Compromís, Paco Garcia Latorre, “el comercio local es un auténtico motor de la economía creando puestos de trabajo estable y, además, da vida a nuestra ciudad durante todo los días del año. De hecho, muchas veces, los barrios que no tienen comercios se convierten progresivamente en una especie de zonas dormitorio. Además, los beneficios que generan estos establecimientos revierten en la ciudad, en cambio las grandes superficies se llevan los beneficios hacia fuera de nuestra localidad.

Hay que recordar la pérdida de competitividad del comercio local ante las grandes superficies comerciales. Es por eso que consideramos que los responsables políticos tienen que estar junto a los pequeños comerciantes y emprendedores que son quienes crean ocupación real y con condiciones dignas y, por eso, “desde nuestro colectivo queremos apoyar una vez más al comercio local. Pensamos que es importante llevar adelante políticas activas de fomento y promoción del comercio local en nuestra ciudad”.

Compromís muestra 10 sencillas razones para comprar en el Centro Comercial “a Cel Obert” que son las tiendas de la ciudad:

  1. Son nuestros vecinos y nuestras vecinas, gente del barrio.
  2. Crean puestos de trabajo estables y de calidad ante la precariedad laboral de las grandes superficies.
  3. Están cerca de casa. Podemos ir andando sin colas ni atascos de tráfico y, además, no contaminan el medio ambiente en no utilizar el coche.
  4. Al comercio urbano encontramos un trato humano y personalizado.
  5. Los beneficios del comercio urbano se revierten en Llíria.
  6. El pequeño y mediano comercio es el primero que colabora con las fiestas y las asociaciones del barrio.
  7. Los partidos grandes los ahogan con impuestos abusivos y favorecen las grandes superficies, dotándolas de accesos e infraestructuras muy caras, totalmente gratuitas.
  8. Las calles llenas de comercios y gente dan alegría a la ciudad y evitan la degradación urbana y social.
  9. El comercio urbano supone un auténtico motor de la economía local.
  10. La buena salud del comercio interior posibilita la renovación de las calles y del mobiliario urbano y promueve la recuperación del patrimonio.

Desde la Coalición, un año más, se realiza esta campaña de apoyo al comercio local con el fin de promocionar, poner en valor y fomentar el consumo de proximidad de cara a las compras y servicios de Navidad y Reyes que ofrecen tanto comerciantes, establecimientos de restauración como los profesionales de Llíria.