Garcia: “Compromís dona les gràcies per la implicació dels ciutadans en les primàries, ja que obrin la democràcia a les persones de la localitat per tindre l’oportunitat de triar els seus candidats a l’Ajuntament i també a Les Corts Valencianes”.
Ha finalitzat el termini per poder apuntar-se i participar en les primàries obertes a la ciutadania de Compromís per a la tria dels candidats de les eleccions autonòmiques i municipals. Un total de 770 persones s’han inscrit a Llíria, mentre que al País Valencià se supera la xifra de 40 mil persones.
Per al portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, esta és la mostra que altres formes de fer política són possibles, donat la paraula i la participació directa a la ciutadania, que no siguen els partits o uns pocs, els que trien qui ens ha de representar a les institucions.
Ara, els que estiguen inscrits al cens, podran participar en la votació que tindrà lloc entre el 28 i 30 de gener de forma telemàtica (via internet) i el dia 31 de gener de forma presencial en les urnes que s’habilitaran en la seu de Compromís per Llíria a la Plaça 9 d’Octubre, de 10 a 14 hores i de 16 a 20 hores.
Segons el portaveu de Compromís, este procés ve a confirmar que la ciutadania està activada i vol formar part del canvi que s’espera al maig de 2015 i que necessita este municipi i el poble valencià.
Des de Compromís volem donar les gràcies a totes les persones que s’han inscrit al cens, i als que no han pogut fer-ho, també animar-los a seguir col•laborant i participant de totes les activitats que realitzem en la Coalició, del seguiment de l’activitat del grup Municipal i de la preparació del programa electoral que en breu enllestirem per a les eleccions locals.
Este gran suport li dona molta consistència i fortalesa a les candidatures que puga sorgir el pròxim dia 31 de gener de les eleccions primàries, tant per al futur govern de la Generalitat com del nostre ajuntament.
Garcia ha assenyalat que “des de Compromís per Llíria seguim treballant per aconseguir un canvi polític al nostre municipi, on la prioritat passe per atendre l’emergència social, garantir la transparència i la participació ciutadana, assegurar la qualitat dels serveis públics i dissenyar un projecte de futur sostenible per a la Capital del Camp de Túria”.

CERCA DE 800 PERSONAS INSCRITAS AL CENSO DE #PRIMÀRIESCOMPROMÍS EN LLÍRIA
García: “Compromís da las gracias por la implicación de los ciudadanos en las primarias, ya que abren la democracia a las personas de la localidad para tener la oportunidad de elegir sus candidatos al Ayuntamiento y también a Las Cortes Valencianas”.

Ha finalizado el plazo para poder apuntarse y participar en las primarias abiertas a la ciudadanía de Compromís para escoger los candidatos de las elecciones autonómicas y municipales. Un total de 770 personas se han inscrito en Llíria, mientras que en el País Valenciano se supera la cifra de 40 mil personas.
Para el portavoz de Compromís, Paco García Latorre, esta es la muestra que otras formas de hacer política son posibles, dando la palabra y la participación directa a la ciudadanía, que no sean los partidos o unos pocos, los que eligen quién nos tiene que representar en las instituciones.
Ahora, los que estén inscritos al censo, podrán participar en la votación que tendrá lugar entre el 28 y 30 de enero de forma telemática (vía internet) y el día 31 de enero de forma presencial en las urnas que se habilitarán en la sede de Compromiso por Llíria a la Plaza 9 de Octubre de 10 a 14 horas y de 16 a 20 horas.
Según el portavoz de Compromís, este proceso viene a confirmar que la ciudadanía está activada y quiere formar parte del cambio que se espera en mayo de 2015 y que necesita este municipio y el pueblo valenciano.
Desde Compromís queremos dar las gracias a todas las personas que se han inscrito al censo, y a los que no han podido hacerlo, también animarlos a seguir colaborando y participando de todas las actividades que realizamos en la Coalición, del seguimiento de la actividad del grupo Municipal y de la preparación del programa electoral que en breve terminaremos para las elecciones locales.
Este gran apoyo le da mucha consistencia y fortaleza a las candidaturas que pueda surgir el próximo día 31 de enero de las elecciones primarias, tanto para el futuro gobierno de la Generalitat cómo de nuestro ayuntamiento.

García ha señalado que “desde Compromís per Llíria seguimos trabajando para conseguir un cambio político en nuestro municipio, donde la prioridad pase a ser atender la emergencia social, garantizar la transparencia y la participación ciudadana, asegurar la calidad de los servicios públicos y diseñar un proyecto de futuro sostenible para la Capital del Camp de Túria”.