Continuen les crítiques per la precària situació de l’IES i les falses promeses fetes des de l’administració autonòmica i local.

El Consell Escolar de l’IES Camp de Túria s’ha dirigit a totes les forces polítiques per denunciar el seu malestar per la situació en la qual es troben els alumnes en aquest centre educatiu de Llíria.

Així ho assegura el candidat a l’alcaldia de Llíria, Paco Garcia Latorre, que ha afirmat que la seua formació política seguirà reivindicant la construcció del nou IES Camp de Túria a la zona de Mura, en el solar que hi ha destinat i cedit l’ajuntament des de fa més de 7 anys a la Conselleria d’Educació.

Segons García, la problemàtica d’aquest institut s’ha acrescut des que es va decidir compartir l’espai amb l’Escola Oficial d’Idiomes, ja que l’edifici no reuneix les condicions mínimes per garantir l’educació de qualitat que la comunitat educativa ve reclamant des de de fa diverses dècades.

La falta d’espai en l’IES Camp de Túria no és nova, en el mateix s’alberga un aulari prefabricat (barracó) que pot ser dels més antics de la xarxa educativa valenciana, amb gairebé 40 anys en funcionament.

Després de 12 anys de govern local del PP i 20 en la Generalitat, els pares, mares, alumnes i professors/es, s’han cansat d’esperar i de rebre falses promeses que mai s’arriben a materialitzar. De fet, en l’última previsió i encàrrec del Govern de Fabra per a la realització de noves infraestructures educatives, no es contempla la construcció de cap nou centre en la localitat de Llíria, ni tan sol l’encàrrec o la redacció del projecte.

Per al candidat de Compromís, és prioritària la dotació d’aquest nou IES a Llíria, ja que la compatibilització amb l’Escola Oficial d’Idiomes està provocant seriosos problemes de gestió de l’espai i de manteniment del mateix.

COMPROMÍS CONTINUARÁ RECLAMANDO EL NUEVO IES CAMP DE TÚRIA
Continúan las críticas por la precaria situación del IES y las falsas promesas hechas des de la administración autonómica.

El Consell Escolar del IES Camp de Túria se ha dirigido a todas las fuerzas políticas para denunciar su malestar por la situación en la que se encuentran los alumnos en este centro educativo de Llíria.
Así lo asegura el candidato a la alcaldía de Llíria, Paco Garcia Latorre, que ha afirmado que su formación política seguirá reivindicando la construcción del nuevo IES camp de Túria en la zona de Mura, en el solar que hay destinado y cedido el ayuntamiento des de hace más de 7 años a la Conselleria de Educación.
Según García, la problemática de este instituto se ha acrecentado desde que se decidió compartir el espacio con la Escuela Oficial de Idiomas, ya que el edificio no reúne las condiciones mínimas para garantizar la educación de calidad que la comunidad educativa viene reclamando des de hace varias décadas.
La falta de espacio en el IES Camp de Túria no es nueva, en el mismo se alberga un aulario prefabricado (barracón) que puede ser de los más antiguos de la red educativa valenciana, con casi 40 años en funcionamiento.
Después de 12 años de gobierno local del PP i 20 en la Generalitat, los padres, madres, alumnos/as i profesores/as, se han cansado de esperar y de recibir falsas promesas que nunca se llegan a materializar. De hecho, en la última previsión y encargo del Gobierno de Fabra para la realización de nuevas infraestructuras educativas, no se contempla la construcción de ningún nuevo centro en la localidad de Llíria, ni tan solo el encargo o la redacción del proyecto.
Para el candidato de Compromís, es prioritaria la dotación de este nuevo IES en Llíria, ya que la compatibilización con la Escuela Oficial de Idiomas está provocando serios problemas de gestión del espacio y de mantenimiento del mismo.