APAREIXEN NOVES DEFICIÈNCIES EN EL MULTIUSOS DE LLÍRIA

Es detecten goteres en la planta superior de l’edifici que constata la seua mala execució.

Este matí , en la planta superior de l’edifici multiusos de Llíria s’han tingut que posar poals d’aigua i cartrons per fer front a l’aigua que es filtrava pel sostre. Una deficiència més que se suma a les que els tècnics municipals ja van detectar en la instal·lació de l’edifici. Esta volta afecta a la part constructiva i d’aïllament.

Segons es pot observar en la fotografia, davant les fortes pluges d’estos dies, han aparegut goteres en el corredor que dona accés a les aules polivalents. Un defecte ocult que ha eixit a la llum i pel qual es tindrà que reclamar una solució a l’empresa constructora.

Arxivat en: Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *