COMPROMIS-MOVE I LA FEDERACIÓ DE COMERÇ ES POSICIONEN EN CONTRA DE DECLARAR ZONA ZAT A LLÍRIA

La Coalició es reuneix amb els xicotetes i mitjans comerciants locals per abordar la paralització del procediment.

Compromís-MoVe va convocar i es va reunir amb els representants de la Federació de comerciants de Llíria per tractar i abordar la petició realitzada per l’anterior equip de govern del PP sobre declarar Llíria com a Zona de gran Afluència Túristica (ZAT), ja que la finalitat última d’aquesta petició era la de permetre a grans superfícies obrir tots els festius de l’any i procedir a la liberalització total d’horaris.

Tant la Coalició com els representants del xicotet i mitjà comerç local vénen oposant-se a aquest tipus de mesures i accions, atès que declarar ZAT a la localitat de Llíria suposaria posar en risc la supervivència de molts professionals que no poden competir amb les grans superfícies, així com una competència deslleial respecte del comerç tradicional. A part que suposaria una anul·lació total de la conciliació de la vida laboral i familiar de molts comerciants de Llíria, en cas de voler competir en aquesta vorágine de lliure horari.

Compromís-MoVe proposarà al nou executiu local, a través dels seus representants a l’ajuntament, la paralització i desestimació d’aquesta declaració de ZAT, ja que la mateixa suposarà una destrucció del comerç tradicional de la ciutat, amb la conseqüent amortització de llocs de treball. I sent que amb la mateixa no es va a crear ni més ocupació, ni a tenir més vendes com s’assegura des de les grans superfícies.

 

COMPROMIS-MOVE Y LA FEDERACIÓN DE COMERCIO SE POSICIONAN EN CONTRA DE DECLARAR ZONA ZAT EN LLÍRIA

La Coalición se reúne con los pequeños y medianos comerciantes locales para abordar la paralización del procedimiento.

Compromís-MoVe convocó y se reunió con los representantes de la Federación de comerciantes de Llíria para tratar y abordar la petición realizada por el anterior equipo de gobierno del PP sobre declarar Llíria como Zona de gran Afluencia Túristica (ZAT), ya que la finalidad última de esta petición era la de permitir a grandes superficies abrir todos los festivos del año y proceder a la liberalización total de horarios.

Tanto la Coalición como la representación del pequeño y mediano comercio local vienen oponiéndose a este tipo de medidas y acciones, dado que declarar ZAT a la localidad de Llíria supondría poner en riesgo la supervivencia de muchos profesionales que no pueden competir con las grandes superficies, así como una competencia desleal respecto del comercio tradicional. A parte de que supondría una anulación total de la conciliación de la vida laboral y familiar de muchos comerciantes de Llíria, en caso de querer competir en esta vorágine de libre horario.

Compromís-MoVe propondrá al nuevo ejecutivo local, a través de sus representantes en el ayuntamiento, la paralización y desestimación de esta declaración de ZAT, ya que la misma supondrá una destrucción del comercio tradicional de la ciudad, con la consecuente amortización de puestos de trabajo. Y siendo que con la misma no se va a crear ni más empleo, ni a tener más ventas como se asegura desde las grandes superficies.

Arxivat en: Compromís, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *