JA ONEJA A LLÍRIA LA BANDERA AMB MOTIU DEL DIA DE L’ORGULL LGTBIQ

Vallivana Murgui (Compromís-MoVe), regidora d’igualtat i l’alcalde de la localitat l’han penjada a la façana del consistori.

Després de molts anys de reivindicació i moltes propostes fetes al ple de l’ajuntament, per fí oneja la senyera del moviment LGTBIQ (lesbianas, gais, transsexuals, bisexuals, intersexuales i queer) amb motiu de la celebració del Dia de la alliberació lèsbica, gai, bisexual y trans, que serà el pròxim diumenge dia 28 de juny.

Per a la regidora de Compromís-MoVe, és “important” que una administració local, en este cas l’ajuntament de Llíria, “visualitze i recolze esta lluita per la igualtat i el dret de cada u de viure la seua vida sexual lliurement”.

També ha anunciat l’inici d’un programa de mesures per eradicar aquesta xacra social amb actes “dirigits a pares per trencar tòpics i prejudicis, i perquè vegen i facen veure als seus fills la diversitat afectiva i sexual amb naturalitat, als joves dins de l’important procés formatiu com a persones, com a ciutadans lliures i respectuosos, i per evitar la violència i la discriminació”.

La responsable municipal d’Igualtat ha mostrat el seu interès per organitzar el proper any activitats culturals per informar, commemorar i posar en valor entre tota la ciutadania el 28 de juny, Dia de l’Orgull.

YA ONDEA EN LLÍRIA  LA BANDERA CON MOTIVO DEL DÍA DEL ORGULLO LGTBIQ

Vallivana Murgui (Compromís-MoVe), edil de igualdad y el alcalde de la localidad la han colgado en la fachada del consistorio.

Después de muchos años de reivindicación y muchas propuestas hechas al pleno del ayuntamiento, por fin, ondea la bandera del movimiento LGTBIQ (lesbianas, gays, transsexuals, bisexuals, intersexuales y queer) con motivo de la celebración del Día de la liberaciónió lésbica, gay, bisexual y trans, que será el próximo domingo día 28 de junio.

Para la concejal de Compromiso-MoVe, es “importante” que una administración local, en este caso el ayuntamiento de Llíria, “visualice y apoye esta lucha por la igualdad y el derecho de cada uno de vivir su vida sexual libremente”.

También ha anunciado la puesta en marcha de un programa de medidas por erradicar esta lacra social con actos “dirigidos a padres para romper tópicos y prejuicios, y para que vean y hagan ver a sus hijos la diversidad afectiva y sexual con naturalidad, a los jóvenes dentro del importante proceso formativo como personas, como ciudadanos libres y respetuosos, y para evitar la violencia y la discriminación”. La responsable municipal de Igualdad ha mostrado su interés por organizar el próximo año actividades culturales para informar, conmemorar y poner en valor entre toda la ciudadanía el 28 de junio, Día del Orgullo.

Arxivat en: Compromís, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *