El nou ajuntament passa de 8 a 5 persones alliberades i es redueixen les despeses dels òrgans col·legiats.

El ple de l’ajuntament va aprovar ahir la constitució de la nova organització municipal de l’ajuntament de Llíria, la constitució dels grups municipals, delegacions, dedicacions i règim de les sessions.

En esta nova etapa, Compromís-Move i el PSOE han fet una nova distribució de competències en relació a la nova situació política i social que té la localitat de Llíria, posant èmfasi en les persones més necessitades, la dinamització econòmica, el re disseny de l’urbanisme i la joventut. En este sentit, l’actual equip de govern, ha decidit reduir de 8 a 5 les persones alliberades ( 1 a temps complet, 2 al 75% i 2 al 50%), generant un estalvi net de més de 42 mil euros.

El regidor del PSOE amb dedicació exclusiva serà Ferran Pina, regidor de Comunicació i Modernització de l’Administració. Les alliberades al 75 % de Compromís-MoVe seran Vallivana Murgui, regidora de Benestar Social i Joventut i Elena Jiménez, regidora de Gestió i Disciplina Urbanística. Els alliberats al 50 %del PSOE  seran Consuelo Morató, regidora d’Ordenació Urbanística i J. Francesc Fombuena, regidor d’Obres i Serveis.

Les retribucions brutes anuals seran: La del 100% 36.680,38 euros/any, la del 75 % 27.510,29 euros/any i la del 50% 18.340,19 euros/any, repartides en 14 pagues igual que el personal de l’ajuntament, més la cotització a la seguretat social.

Igualment, i tot i crear-se 2 noves comissions, les assignacions per assistència a òrgans col·legiats, on cada grup polític tindrà un representant amb vot ponderat, generarà un estalvi proper als 6 mil euros a l’any.

Les assistències als òrgans col·legiats es mantenen igual que la darrera legislatura i es quantifiquen així:

  • Per cada Ple municipal: 120 €
  • Per Junta de Govern: 80 €
  • Per Junta de Coordinació: 60 €
  • Per cada comissió informativa: 45 €
  • Per celebració matrimoni civil: 85 €

A part, cada Grup Municipal rebrà un component fixe de 225 € al mes, al que cal sumar 22,5 euros per cada regidor del grup.

COMPROMIS-MOVE RESPALDAN A LA REDUCCIÓN DE PROP DE 50 MIL EUROS EN GASTOS DE FUNCIONAMIENTO

El pleno del ayuntamiento aprobó ayer la constitución de la nueva organización municipal del ayuntamiento de Llíria, la constitución de los grupos municipales, delegaciones, dedicaciones y régimen de las sesiones.El concejal del PSOE con dedicación exclusiva será Ferran Pina, regidor de Comunicación y Modernización de la Administración. Las liberadas al 75 % de Compromis-MoVe serán Vallivana Murgui, edil de Bienestar Social y Juventud y Elena Jiménez, edil de Gestión y Disciplina Urbanística. Los liberados al 50 % del PSOE serán Consuelo Morató, edil de Ordenación Urbanística y J. Francesc Fombuena, regidor de Obras y Servicios.Igualmente, y a pesar de crearse 2 nuevas comisiones (pasando de 5 a 7), las asignaciones por asistencia a órganos colegiados, donde cada grupo político tendrá un representante con voto ponderado, generará un ahorro cercano a los 6 mil euros al año.

Las asistencias a los órganos colegiados se mantienen igual que la última legislatura y se cuantifican así:

Las retribuciones en bruto anuales serán: La del 100% 36.680,38 euros/año, la del 75 % 27.510,29 euros/año y la del 50% 18.340,19 euros/año, repartidas en 14 pagas igual que el personal del ayuntamiento, más la cotización a la seguridad social.

En esta nueva etapa, Compromis-Move y el PSOE han hecho una nueva distribución de competencias en relación a la nueva situación política y social que tiene la localidad de Llíria, poniendo énfasis en las personas más necesitadas, la dinamización económica, el re diseño del urbanismo y la juventud. En este sentido, el actual equipo de gobierno, ha decidido reducir de 8 a 5 las personas liberadas (1 a tiempo completo, 2 al 75% y 2 al 50%), generando un ahorro neto de más de 42 mil euros.

El nuevo ayuntamiento pasa de 8 a 5 personas liberadas y se reducen los gastos de los órganos colegiados.

A part, cada Grup Municipal rebrà un component fixe de 225 € al mes, al que cal sumar 22,5 euros per cada regidor del grup.

  • Por cada Pleno municipal: 120 €
  • Por Junta de Gobierno: 80 €
  • Por Junta de Coordinación: 60 €
  • Por cada comisión informativa: 45 €
  • Por celebración matrimonio civil: 85 €

Aparte, cada Grupo Municipal recibirá un componente fijo de 225 € al mes, al que hay que sumar 22,5 euros por cada concejal del grupo.