Llàcer: “Amb estos convenis podríem ampliar molt més l’oferta d’espais esportius de forma regular als usuaris”.

La Ciutat de Llíria compta amb una gran activitat esportiva que, d’una manera habitual, es concentra al llarg de la setmana a partir de la finalització de l’horari escolar i també en els cap de setmana.

Segons la regidora de Compromís-MoVe, Empar Llàcer, des de l’ajuntament s’han realitzat diverses inversions al llarg dels últims anys, tant a la zona poliesportiva del Pla de l’Arc com a la del Canó. Malgrat ser insuficients i necessitar d’altres inversions complementàries en el pavelló Pla de l’Arc i Pavelló Vell per poder optimitzar-los i gaudir de més disponibilitat horària de les seues pistes per a clubs i usuaris en estos espais.

Llàcer afegeix que, en la localitat comptem amb altres zones esportives de primer ordre i que es troben infrautilitzades, les quals estan ubicades en els centres escolars, tant als IES com en als CEIPS. A les que se’ls pot traure profit i utilitzar-les per apropar la pràctica esportiva a un major nombre de veïns i clubs de la localitat.

Des de Compromís-Move, apostem per que l’ajuntament de Llíria entre en contacte amb estos centres educatius i es negocie la possibilitat de signar convenis de col·laboració, directament o a través de la Conselleria d’Educació, segons pertoque, on es puga garantir l’ús d’aquestes instal·lacions esportives de que disposen per a la pràctica de l’esport.

Amb aquest conveni l’ajuntament de Llíria podria multiplicar l’oferta esportiva i juntament als usuaris i clubs de les diferents disciplines esportives, dissenyar una planning  d’usos que donara satisfacció a totes elles.

Esta proposta de Compromís-MoVe va ser debatuda al darrer ple ordinari i aprovada per unanimitat de tots els grups. Ara sols resta que ajuntament i centres educatius coordinen els seus horaris i així els esportistes locals puguen gaudir de nous espais on practicar el seu esport favorit.

 

Llíria aprueba hacer convenios con los centros educativos locales para hacer uso de las instalaciones deportivas

Llácer: “Con estos convenios podríamos ampliar mucho más la oferta de espacios deportivos de forma regular a los usuarios”.

La Ciudad de Llíria cuenta con una gran actividad deportiva que, de una manera habitual, se concentra a lo largo de la semana a partir de la finalización del horario escolar y también en los fines de semana.

Según la concejal de Compromís-MoVe, Empar Llàcer, desde el ayuntamiento se han realizado varias inversiones a lo largo de los últimos años, tanto en la zona polideportiva del Pla de l’Arc como en la del Canó. A pesar de ser insuficientes y necesitar otras inversiones complementarias en el pabellón Pla de l’Arc y Pabellón Viejo para poder optimizarlos y disfrutar de más disponibilidad horaria de sus pistas para clubes y usuarios en estos espacios.

Llàcer añade que, en la localidad contamos con otras zonas deportivas de primer orden y que se encuentran infrautilizadas, las cuales están ubicadas en los centros escolares, tanto a los IES cómo en a los CEIPS. A las que se los puede sacar provecho y utilizarlas para acercar la práctica deportiva a un mayor número de vecinos y clubes de la localidad.

Desde Compromís-Move, apostamos por que el ayuntamiento de Llíria entre en contacto con estos centros educativos y se negocie la posibilidad de firmar convenios de colaboración, directamente o a través de la Consellería de Educación, según corresponda, donde se pueda garantizar el uso de estas instalaciones deportivas de que disponen para la práctica del deporte.

Con este convenio el ayuntamiento de Llíria podría multiplicar la oferta deportiva y juntamente a los usuarios y clubes de las diferentes disciplinas deportivas, diseñar una planning  de usos que diera satisfacción a todas ellas.

Esta propuesta de Compromís-MoVe fue debatida el último pleno ordinario y aprobada por unanimidad de todos los grupos. Ahora sólo resta que ayuntamiento y centros educativos coordinen sus horarios y así los deportistas locales puedan disfrutar de nuevos espacios donde practicar su deporte favorito.