Garcia: “Comptarem amb l’actuació dels artistes Mireia Vives i Borja Penalba”

Segons el portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, des de l’inici de la legislatura, es va engegar una comissió de treball en matèria cultural i lingüística a nivell comarcal en la que han participat pràcticament tots els ajuntaments del camp de Túria.

Dels treballs realitzats i les propostes llançades, l’1 de febrer es va signar a l’ajuntament de la Pobla de Vallbona, entitat promotora de la iniciativa, un conveni entre nou Ajuntaments de la comarca de Camp de Túria, la qual té per objecte desenvolupar polítiques actives culturals de foment de la música. Creant el 1er cicle de Música en Valencià “Ovidi Montllor”.

Dins d’este cicle, este dissabte 29 d’octubre, podrem gaudir a Llíria del concert que ens oferiran Mireia Vives i Borja Penalba en el Teatre de la Unió Musical a les 22:30 hores.

Des de Compromís en sentim molt satisfets per esta iniciativa i donem compliment a una reivindicació històrica dels magnífics cantants i músics en valencià que tenim a la comarca i al País Valencià  i a la proposta programàtica que la Coalició va llançar en l’última campanya electoral. #ComplintPrograma #FentComarca

Este sábado Ciclo comarcal de Música en Valenciano “Ovidi Montllor” en Llíria

Garcia: “Contaremos con la actuación de los artistes Mireia Vives y Borja Penalba”

Según el portavoz de Compromiso-MoVe, Paco Garcia Latorre, desde el inicio de la legislatura, se puso en marcha una comisión de trabajo en materia cultural y lingüística a nivel comarcal en la que han participado prácticamente todos los ayuntamientos del Camp de Túria.

De los trabajos realizados y las propuestas lanzadas, el 1 de febrero se firmó en el ayuntamiento de la Pobla de Vallbona, entidad promotora de la iniciativa, un convenio entre nueve Ayuntamientos de la comarca de Camp de Túria, la cual tiene por objeto desarrollar políticas activas culturales de fomento de la música. Creando el 1er ciclo de Música en Valenciano “Ovidi Montllor”.

Dentro de este ciclo, este sábado 29 de octubre, podremos disfrutar en Llíria del concierto que nos ofrecerán Mireia Vives y Borja Penalba en el Teatro de la Unión Musical a las 22:30 horas.

Desde Compromís-MoVe nos sentimos muy satisfechos por esta iniciativa y damos cumplimiento a una reivindicación histórica de los magníficos cantantes y músicos en valenciano que tenemos en la comarca y en el País Valenciano  y a la propuesta programática que la Coalición lanzó en la última campaña electoral. #ComplintPrograma #FentComarca