El Conseller Climent a través del programa “T’avalem” ha fet una gran aposta per la formació i creació d’ocupació al nostre territori. Llíria comptarà amb 2 tallers i 20 llocs d’aprenentatge.

El programa de la Generalitat “T’avalem Llíria” permetrà que 20 joves de la localitat de Llíria que siguen seleccionades puguen accedir a una ocupació durant un any.

Un dels requisits per poder accedir a este programa de la Generalitat serà el estar inscrits en el SERVEF i figurar com a beneficiaris actius en el fitxer del Sistema Nacional de Garantia Juvenil.

Serà a partir del mes de juny d’enguany que esta nova Escola Taller tindrà inici, on es faran contractes remunerats a un total de 20 joves majors de 16 i menors de 30 anys. L’escola comptarà amb dos tallers i 10 alumnes-treballadors per a cadascuna de les modalitats.

Les persones interessades han d’estar inscrites en el SERVEF abans de fer la preselecció en els següent CODIS

  • Codi EOCBO208.- Especialitats d’operacions de construcció de fàbrica i cobertes
  • Codi AGAO108.- Activitats auxiliars en vivers, jardins i centres de jardineria

Esta nova Escola Taller centrarà els seus treballs i el projecte en la rehabilitació i condicionament de l’espai de Vila Ángeles, un espai que una volta finalitzats els treballs podria albergar el nou Punt de Trobada Familiar que s’ha demanat a la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives que tanta falta fa al Partit Judicial de Llíria.

La Consellería de Economía concede una nueva Escuela Taller a Llíria

El Conseller Climent a través del programa “T’avalem” ha hecho una gran apuesta por la formación y creación de ocupación en nuestro territorio. Llíria contará con 2 talleres y 20 puestos de aprendizaje.

El programa de la Generalitat “T’Avalem Llíria” permitirá que 20 jóvenes de la localidad de Llíria que sean seleccionadas puedan acceder a una ocupación durante un año.

Uno de los requisitos para poder acceder en este programa de la Generalitat será el estar inscritos en el SERVEF y figurar como beneficiarios activos en el fichero del Sistema Nacional de Garantía Juvenil.

Será a partir del mes de junio de este año que esta nueva Escuela Taller tendrá inicio, donde se harán contratos remunerados a un total de 20 jóvenes mayores de 16 y menores de 30 años. La escuela contará con dos talleres y 10 alumnos-trabajadores para cada una de las modalidades.

Las personas interesadas tienen que estar inscritas en el SERVEF antes de hacer la preselección en los siguiente CÓDIGOS

  • Código EOCBO208.- Especialidades de operaciones de construcción de fábrica y cubiertas
  • Código AGAO108.- Actividades auxiliares en viveros, jardines y centros de jardinería

Esta nueva Escuela Taller centrará sus trabajos y el proyecto en la rehabilitación y acondicionamiento del espacio de Vila Ángeles, un espacio que una vez finalizados los trabajos podría albergar el nuevo Punto de Encuentro Familiar que se ha pedido a la Consellería de Igualdad y Políticas Inclusivas que tanta falta hace al Partido Judicial de Llíria.