La Coalició vol aprofitar la conducció per a donar subministrament al ST-1 Eixida de Benissanó per acometre les obres de connexió exterior al nou institut.

Tan la urbanitzadora del Sector SR-4 “Camí de Mura”, com la urbanitzadora de l’entrada de Benissanó, tenen pendents actuacions que són vitals per a que el nou Institut Camp de Túria siga una realitat.

En breu, apunta el diputat i regidor de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Conselleria d’Educació va a licitar les obres de esta nova infraestructura en Llíria. Però, les obres no es podran adjudicar sinó es fan les obres d’urbanització dels vials i es doten dels subministraments a la parcel·la dotacional educativa. Així ho ha requerit la Conselleria a l’equip de Govern en una notificació que va remetre el mes de febrer.

Des de Compromís-MoVe, apunta Garcia, estem aportant solucions. Primer varem reclamar al govern local que es posara les piles i fera les gestions per acabar l‘urbanització en temps per poder adjudicar les obres Conselleria, i ara, aportem una nova solució per poder dotar al solar de subministrament electric.

Per a Compromís-Move, la construcció del nou IES Camp de Túria es una prioritat municipal, on l’ajuntament ha de posar tots els mitjans i esforços necessaris per a que s’acompasen i sincronitzen les actuacions a les que ja esta desenvolupant la Conselleria d’Educació.

El diputat autonòmic de Compromís apunta que, el Conseller Vicent Marzà va apostar per donar compliment i cobertura a tota una sèrie d’infraestructures educatives pendents des de feia dècades, fent un Pla d’inversions i construccions, on està inclòs el nou IES Camp de Túria de Llíria. Ara, sols resta que l’ajuntament complisca i pose a disposició de la Generalitat el terrenys tal i com es va comprometre el consistori en el seu moment.

Per això, s’ha proposat al ple de l’ajuntament, acordar aprofitar les obres de connexió exterior que ha sol·licitat executar l’agent urbanitzador de la ST-1-Eixida a Benissanó, les quals passen per davant de la parcel·la del futur centre educatiu IES Camp de Túria a la zona de Mura, per executar la connexió elèctrica prevista i compromesa per l’ajuntament de Llíria a aquesta instal·lació docent.

Compromis-MoVe propone soluciones a la conesiónón eléctrica para el nuevo IES Camp de Túria

La Coalición quiere aprovechar la conducción para dar suministro al ST-1 Salida de Benisanó para acometer las obras de conexión exterior al nuevo instituto.

Tanto la urbanizadora del Sector SR-4 “Cami de Mura”, como la urbanizadora de la entrada de Benissanó, tienen pendientes actuaciones que son vitales para que el nuevo Instituto Camp de Túria sea una realidad.

En breve, apunta el diputado y edil de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Consellería de Educación va a licitar las obras de esta nueva infraestructura en Llíria. Pero, las obras no se podrán adjudicar sino se hacen las obras de urbanización de los viales y se dotan de los suministros a la parcela dotacional educativa. Así lo ha requerido la Consellería al equipo de Gobierno en una notificación que remitió el mes de febrero.

Desde Compromís-MoVe, apunta Garcia, estamos aportando soluciones. Primero reclamamos  al gobierno local que se pusiera las pilas e hiciera las gestiones para acabar de urbanizar a tiempo y poder adjudicar las obres Consellería, y ahora, aportamos una nueva solución para poder dotar al solar de suministro eléctrico.

Para Compromís-Move, la construcción del nuevo IES Camp de Túria es una prioridad municipal, donde el ayuntamiento tiene que poner todos los medios y esfuerzos necesarios para que se acompasen y sincronicen las actuaciones a las que ya está desarrollando la Consellería de Educación.

El diputado autonómico de Compromís apunta que, el Conseller Vicent Marzà apostó para dar cumplimiento y cobertura a toda una serie de infraestructuras educativas pendientes desde hacía décadas, haciendo un Plan de inversiones y construcciones, donde está encuadrado el nuevo IES Camp de Túria de Llíria. Ahora, sólo resta que el ayuntamiento cumpla y ponga a disposición de la Generalitat el terrenos tal y cómo se comprometió el consistorio en su momento.

Por eso, se ha propuesto al pleno del ayutnamiento, acordar aprovechar las obras de conexión exterior que ha solicitado ejecutar el agente urbanizador de la ST-1-Salida en Benisanó, las cuales pasan por delante de la parcela del futuro centro educativo IES Camp de Túria en la zona de Mura, para ejecutar la conexión eléctrica prevista y comprometida por el ayuntamiento de Llíria a esta instalación docente.