Compromís-MoVe reclama un reconeixement a les dos esportistes policials de Llíria

Lola Hidalgo i Antonia Servent: doble pòdium per a les professionals edetanes en el Jocs Mundials de Policies i Bombers.

Des del Grup Municipal de Compromís-MoVe, el seu portaveu, Paco Garcia Latorre, ha felicitat als professionals de la policia i esportistes de la localitat que han participat en esta nova edició del Jocs Mundials de policies i bombers que enguany s’han celebrat a la ciutat de Los Ángeles, i en concret a les dos companyes que han aconseguit guanyar en diverses disciplines esportives.

Garcia ha destacat la tenacitat i capacitat de treball d’estes dones de la policia local de Llíria, que amb 30 anys de servei a la ciutat, continuen donant mostra de l’esperit de superació i constància que, any rere any, d’una manera molt especial es veu amb la seua participació en estos jocs mundials que organitzen els professionals de la seguretat i les emergències.

Enguany, la superació ha estat plasmada en un doblete, en la proba de javelina, on les dos policies han pujat al pòdium. Lola Hidalgo ha aconseguit la plata i Antonia Servent, bronze.

A més, l’oficial de Policia, Lola Hidalgo, ha aconseguit un altre metall a l’última jornada dels jocs, la plata en 300 metros tanques, que s’ajunta a les ja aconseguides en llançament de disc (medalla plata) i pes (bronze). Arrodonint una magnifica participació en esta edició de 2017 dels “World Police and Fire Games”.

Segons Garcia, no és la primera volta que participen en estos Jocs. Les dos policies de Llíria i altres membres dels cos han participat en events internacionals esportius en representació de la plantilla local, sent un referent i exemple de superació en cada edició.

Petició reconeixement per part de la corporació municipal

Garcia sol·licitarà al Ple de l’Ajuntament de Llíria que es faça un reconeixement per part de la Corporació Municipal a estes esportistes i professionals de la seguretat pública local de Llíria pels guardons aconseguits i per la magnifica participació en estos Jocs Mundials de 2017. Així com el possibilitar una línia d’ajuda per poder col·laborar l’ajuntament amb els membres de la plantilla que participen en estos esdeveniments cada any en nom de la Ciutat a la que representen.

Arxivat en: Compromís, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *