Tot a punt per al nou inici de curs a Llíria

Centres i ajuntament realitzen diverses millores en els col·legis públics. 

Ja s’han esgotat les vacances i els alumnes preparen les seues motxilles i material escolar per al nou inici de curs.

Aquest any, els col·legis públics tornaran a tenir novetats gràcies a les inversions en millores diverses que per part dels centres educatius  i de l’Ajuntament de Llíria s’han realitzat durant els mesos de juliol i agost perquè els alumnes puguen rebre formació en les millors condicions.

Aquest any, el Grup municipal de Compromís-Move va proposar un increment de les ajudes a aquestes millores als pressupostos municipals, destinant 30 mil euros per adaptar banys i millorar les instal·lacions dels Col·legis públics de Sant Vicent i San Miguel, els quals són competència municipal.

Quan dilluns vinent xafen de nou les aules els alumnes, veuran com s’han millorat pistes esportives i banys.  Unes obres projectades pels centres al llarg de l’any i que s’han realitzat durant aquest període de vacances estivals.

Todo a punto para el nuevo inicio de curso

Centros y ayuntamiento realizan diversas mejoras en los colegios públicos.

Ya se han agotado las vacaciones y los alumnos preparan sus mochilas y material escolar para el nuevo inicio de curso.

Este año, los colegios públicos volverán a tener novedades gracias a las inversiones en mejoras diversas que por parte de los centros educativos  y del Ayuntamiento de Llíria se han realizado durante los meses de julio y agosto para que los alumnos puedan recibir formación en las mejores condiciones.

Este año, el Grupo municipal de Compromís-Move propuso un incremento de las ayudas a estas mejoras en los presupuestos municipales, destinando 30 mil euros para adaptar baños y mejorar las instalaciones de los Colegios San Vicente y San Miguel, los cuales son competencia municipal.

Cuando el lunes próximo pisen de nuevo las aulas los alumnos, verán cómo se han mejorado pistas deportivas y aseos.  Unas obras proyectadas por los centros a lo largo del año y que se han realizado durante este periodo de vacaciones estivales.

 

Arxivat en: Compromís, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *