Compromís demana la revisió de la concessió de la CV-35


GARCÍA: “ELS PEATGES EN OMBRA DE LA CV-35, CV-95 I CV-50 SUPEREN EN CINC VEGADES ELS PROJECTES D’EXECUCIÓ DE LES TRES CARRETERES JUNTES

La diputada de Compromís a les Corts i membre de la Comissió d’Obres Públiques, Infraestructures i Transports, Teresa Garcia, ha assenyalat que a la sessió de hui “hem hagut d’escoltar com el Partit Popular justificava concessions ruïnoses. Per a ells sembla normal tindre ‘pufos’ i rescatar autopistes. I donades les condicions en que es va adjudicar la CV-35, des de Compromís anem a exigir la revisió de la seua concessió, que comporta 1.070 milions d’euros de peatge en ombra fins l’any 2040”.

Segons la diputada Garcia, “vistos els precedents i vist com s’estan resolent els expedients, la Conselleria ha de revisar-ho tot i s’ha d’estudiar com concloure els contractes per a que no causen major perjudici a l’administració quan s’executen. No hem d’oblidar que en el cas de la variant de Llíria potser es podria executar per molts menys diners”.

“En total, la concessió del peatge en ombra de les carreteres CV-35, CV-95 i CV-50 juntes supera els 1.971 milions d’euros, és a dir, cinc vegades el projecte d’execució de les tres carreteres. És un escàndol que fins a 2040 els valencians i valencianes anem a estar pagant els pufos del PP d’obres en carreteres que mai es faran. És la versió valenciana del pufo de les carreteres de Madrid”.

“Per això, des de Compromís demanem a la Conselleria la revisió de la concessió que encara queda viva, que és la de la CV-35. Parlem de 1.070 milions que no hauríem de pagar perquè possiblement per una quantitat molt menor eixa obra podria executar-se, ja que presumiblement els estudis per a la seua justificació no siguen correctes”, ha conclòs la diputada Teresa Garcia.

Compromís pide la revisión de la concesión de la CV-35

GARCÍA: “LOS PEAJES EN SOMBRA DE LA CV-35, CV-95 Y CV-50 SUPERAN EN CINCO VECES LOS PROYECTOS DE EJECUCIÓN DE LAS TRES CARRETERAS JUNTAS”

La diputada de Compromís en las Corts y miembro de la Comisión de Obras Públicas, Infraestructuras y Transportes, Teresa Garcia, ha señalado que en la sesión de hoy “hemos tenido que escuchar cómo el Partido Popular justificaba concesiones ruinosas. Para ellos parece normal tener ‘pufos’ y rescatar autopistas. Y dadas las condiciones en las que se adjudicó la CV-35, desde Compromís vamos a exigir la revisión de su concesión, que comporta 1.070 millones de euros de peaje en sombra hasta el año 2040”.

Según la diputada Garcia, “vistos los precedentes y visto cómo se están resolviendo los expedientes, la Conselleria tiene que revisarlo todo y se tiene que estudiar cómo concluir los contratos para que no causen mayor perjuicio a la administración cuando se ejecutan. No tenemos que olvidar que en el caso de la variante de Llíria quizás se podría ejecutar por mucho menos dinero”.

“En total, la concesión del peaje en sombra de las carreteras CV-35, CV-95 y CV-50 juntas supera los 1.971 millones de euros, es decir, cinco veces el proyecto de ejecución de las tres carreteras. Es un escándalo que hasta 2040 los valencianos y valencianas vamos a estar pagando los pufos del PP en obras de carreteras que nunca se harán. Es la versión valenciana del pufo de las carreteras de Madrid”.

“Por eso, desde Compromís pedimos a la Conselleria la revisión de la concesión que todavía queda viva, que es la de la CV-35. Hablamos de 1.070 millones que no tendríamos que pagar porque posiblemente por una cantidad mucho menor esa obra podría ejecutarse, puesto que presumiblemente los estudios para su justificación no sean correctos”, ha concluido la diputada Teresa Garcia.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *