El Govern del Botànic destina 718.732 euros a diversos centres de Salut en el Camp de Túria, Horta i Els Serrans

Garcia: “Diputació y Generalitat acorden una inversió de 4,7 milions d’euros per a la millora dels centres sanitaris de la província en equipaments i infraestructures”.

Segons el diputat Autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, les comarques del Camp de Túria, l’Horta i Serrans rebran 718.732 euros per a la remodelació dels centres de Primària.

El parlamentari ha felicitat esta iniciativa que han presentat la consellera de Sanitat y el president de la Diputació de València. Inversions que aniran destinades a dignificar i adequar els centres de salut dels nou departaments de salut de la província.

Concretament, Garcia senyala que les actuacions previstes per al Departament de l’Arnau de Vilanova-Llíria serà per als Centres de Primària de Paterna, Llíria, Burjassot, Pobla de Vallbona, La Canyada, Vilamarxant, Benaguasil, Xelva, Rocafort y Titaguas.

Es tractarà d’actuacions menors que van adreçades a millorar els centres sanitaris mitjançant la compra de mobiliari, millora de la climatització, pintura de façanes, reparació de goteres o adequació de consultes, així com també es destinaran els recursos a la compra de tecnologia i equipament d’última generació.

Estos convenis bilaterals de col·laboració entre Consell i Generalitat venen  a reforçar i consolidar altres actuacions que el Govern del Botànic ja ha posat en marxa de cara a millorar els serveis bàsics municipals i de la Generalitat, com ara el Fons de Cooperació Municipal. Una forma d’apropar les inversions a la ciutadania i destinar-los a totes i cadascuna de les comarques valencianes, descentralitzant les inversions i arribant a tots els racons de la geografia valenciana.

 

El Gobierno del Botánic destina 718.732 euros a varios centros de Salud en el Camp de Túria, Horta y Los Serranos

Garcia: “Diputación y Generalitat acuerdan una inversión de 4,7 millones de euros para la mejora de los centros sanitarios de la província en equipamientos e infraestructuras”.

Según el diputado Autonómico de Compromís, Paco Garcia Latorre, las comarcas del Camp de Túria, l’Horta y Serranos recibirán 718.732 euros para la remodelación de los centros de Primaria.

El parlamentario ha felicitado esta iniciativa que han presentado la Consellera de Sanidad y el presidente de la Diputación de Valencia. Inversiones que irán destinadas a dignificar y adecuar los centros de salud de los nueve departamentos de salud de la provincia.

Concretamente, Garcia señala que las actuaciones previstas para el Departamento de Arnau de Vilanova-Llíria serán para los Centros de Primaria de Paterna, Llíria, Burjassot, Puebla de Vallbona, Cañada, Vilamarxant, Benaguasil, Chelva, Rocafort y Titaguas.

Se tratará de actuaciones menores que van dirigidas a mejorar los centros sanitarios mediante la compra de mobiliario, mejora de la climatización, pintura de fachadas, reparación de goteras o adecuación de consultas, así como también se destinarán los recursos a la compra de tecnología y equipamiento de última generación.

Estos convenios bilaterales de colaboración entre Consell y Generalitat vienen  a reforzar y consolidar otras actuaciones que el Gobierno del Botánico ya ha puesto en marcha de cara a mejorar los servicios básicos municipales y de la Generalitat, como por ejemplo el Fondo de Cooperación Municipal. Una forma de acercar las inversiones a la ciudadanía y destinarlos a todas y cada una de las comarcas valencianas, descentralizando las inversiones y llegando a todos los rincones de la geografía valenciana.

Arxivat en: Compromís, Llíria, Sanitat i Benestar Social

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *