Llum verda al nou Jutjat nº 7 de Llíria

Garcia: “El Consell del Botànic recupera els jutjats que el PP va paralitzar en 2011”.

Des del principi d’aquesta legislatura, un dels objectius marcats pel Govern del Botànic, ha estat la de posar en funcionament els 15 nous òrgans judicials que el PP de Francisco Camps va paralitzar en 2011.

El Consell de Ministres a través d’un Reial Decret ha aprovat definitivament la constitució de 93 nous jutjats a Espanya, dels quals 15 recauran a la Comunitat Valenciana.

Segons el Diputat de Compromís, Paco Garcia Latorre, amb aquesta resolució es va a revertir la decisió errònia del PP d’obstaculitzar la constitució d’aquests nous òrgans judicials, trencant amb la política de retallades imposada pels anteriors responsables de la Conselleria des de 2009.

Garcia assenyala que el Consell del Botànic, en contra del que van fer els governs de Camps i Fabra,  ha tingut prevista la dotació pressupostaria per incorporar al personal i equipaments de les noves seus judicials.

De fet, en 2016, per part del Grup Parlamentari Compromís es va presentar una Proposta No de Llei en Les Corts Valencianes reclamant la implantació d’este noves seus judicials.

Amb aquest Reial Decret, Llíria podrà comptar definitivament amb el Jutjat nº 7, podent ampliar el servei judicial de la Demarcació del Partit Judicial de Llíria (que abasta el Camp de Túria i Els Serrans). Una mesura necessària per poder adaptar la planta judicial a les necessitats existents i garantir als ciutadans l’efectiva protecció dels seus drets.

Garcia felicita aquest anunci i espera que la implantació progressiva d’aquests nous jutjats siga immediata i el nº 7 de Llíria estiga en marxa en breu.

BOE Creació Jutjats: http://www.boe.es/diario_boe/txt.php?id=BOE-A-2017-11781

PROPOSTA DE COMPROMÍS 2016: re 39538 creació òrgans judicials

Luz verde al nuevo Juzgado nº 7 de Llíria

Garcia: “El Consell del Botànic recupera los juzgados que el PP paralizó en 2011”.

Desde el principio de esta legislatura, uno de los objetivos marcados por el Govern del Botànic, ha sido la de poner en funcionamiento los 15 nuevos órganos judiciales que el PP de Francisco Camps paralizó en 2011.

El Consejo de Ministros a través de un Real Decreto ha aprobado definitivamente la constitución de 93 nuevos juzgados en España, de los cuales 15 recaerán en la Comunitat Valenciana.

Según el Diputado de Compromís, Paco Garcia Latorre, con esta resolución se va a revertir la decisión errónea del PP de obstaculizar la constitución de estos nuevos órganos judiciales, rompiendo con la política de recortes impuesta por los anteriores responsables de la Conselleria desde 2009.

Garcia señala que el Consell del Botànic, en contra de lo que hicieron los gobiernos de Camps y Fabra,  ha tenida prevista la dotación presupuestaría para incorporar al personal y equipamientos de las nuevas sedes judiciales.

De hecho, en 2016, por parte del Grupo Parlamentario Compromís se presentó una Propuesta No de Ley en Les Corts Valencianes reclamando la implantación de estas nuevas sedes judiciales.

Con este Real Decreto, Llíria podrá contar definitivamente con el Juzgado nº 7, pudiendo ampliar el servicio judicial de la Demarcación del Partido Judicial de Llíria (que abarca el Camp de Túria y Els Serrans). Una medida necesaria para poder adaptar la planta judicial a las necesidades existentes y garantizar a los ciudadanos la efectiva protección de sus derechos.

Garcia felicita este anuncio y espera que la implantación progresiva de estos nuevos juzgados sea inmediata y el nº 7 de Llíria esté en marcha en breve.

 

 

Arxivat en: Comarcal, Compromís

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *