Economia inverteix 1,16 milions d’euros en formació i ocupació a la comarca del Camp de Túria

Garcia: “Llíria, Benaguasil i Riba-roja tindran 3 nous tallers d’ocupació per a majors de 25 anys que donaran treball a 75 persones entre alumnes, personal docent i de direcció”.

Segons el diputat autonòmic de Compromís, Paco Garcia Latorre, la Conselleria de Economia, dirigida per Rafa Climent, a través del Servei Valencià de Formació i Ocupació (Servef) ha concedit 3 nous Tallers d’Ocupació al Camp de Túria, que es sumen als ja concedits per a joves a principi d’any, enfocats ara a les persones aturades majors de 25 anys.

Dels 24 Tallers d’Ocupació que s’han concedit en la Província de València, els municipis de Llíria, Riba-roja i Benaguasil seran beneficiaris d’un Taller d’Ocupació cada municipi, amb un import total de 1.167.177,60 euros ( 389.059,20 euros per cada localitat).

Per a Garcia, una de les prioritats del Consell és “millorar la qualificació i la inserció professional de les persones valencianes  aturades”, que amb els nous programes que està desenvolupant la Conselleria d’Economia s’ofereix una formació certificada i al mateix temps se’ls dóna una oportunitat laboral.

Llíria comptarà amb el Tallar d’Ocupació “Centre Cívic el Prat”, on es realitzaran 2 Grups d’Especialitats, una d’obra i un altra de vivers i jardineria, el qual ocuparà a 20 persones i a més tindrà un equip directiu format per 1 director, 1 auxiliar administratiu, 1 profesor per a cada especialitat i 1 profesor de suport. Es a dir, donarà treball a 25 persones.

En Riba-roja, el Taller Ocupacional serà el de “Condicionament Barranco de los Moros II”, que també comptarà amb dos grups especialitats com el de Llíria, amb 25 persones més contractades. Igual que el de Benaguasil, que s’anomena “Topairet V. Un total de 75 persones que entraran al mercat laboral i formatiu.

Per a Garcia, el compromís del Govern del Botànic és la generació d’ocupació i la capacitació de les persones aturades, on podran “no només accedir a un salari durant un any, sinó adquirir unes competències professionals certificades que els permeta posteriorment tenir més possibilitats de trobar una altra ocupació”.

Economía invierte 1,16 millones de euros en formación y empleo en la comarca del Camp de Túria

Garcia: “Llíria, Benaguasil y Riba-roja tendrán 3 nuevos talleres de empleo para mayores de 25 años que darán trabajo a 75 personas entre alumnas, personal docente y de dirección”.

Según el diputado autonómico de Compromís Paco Garcia Latorre, la Consellería de Economía, dirigida por Rafa Climent, a través del Servicio Valenciano de Formación y Ocupación (Servef) ha concedido 3 nuevos Talleres de Empleo en el Camp de Túria, que se suman a los ya concedidos para jóvenes a principio de año, enfocados ahora a las personas desempleadas mayores de 25 años.

De los 24 Talleres de Empleo que se han concedido en la Provincia de Valencia, los municipios de Llíria, Riba-roja y Benaguasil serán beneficiarios de un Taller de Empleon cada municipio, con un importe total de 1.167.177,60 euros ( 389.059,20 euros por cada localidad).

Para Garcia, una de las prioridades del Consell es “mejorar la calificación y la inserción profesional de las personas valencianas  desempleadas”, que con los nuevos programas que está desarrollando la Consellería de Economía se ofrece una formación certificada y al mismo tiempo se les da una oportunidad laboral.

Llíria contará con el Taller de Empleo “Centre Cívico el Prat”, donde se realizarán 2 Grupos de Especialidades, una de obra y un otra de viveros y jardinería, el cual darà trabajo a 20 personas, y además tendrá un equipo directivo formato por 1 director, 1 auxiliar administrativo, 1 profesor para cada especialidad y 1 profesor de apoyo. Es decir, dará trabajo a 25 personas.

En Riba-roja, el Taller Ocupacional será el de “Acondicionamiento Barranco de los Moros II”, que también contará con dos grupos de especialidades como el de Llíria, con 25 personas más contratadas. Igual que el de Benaguasil, que se denomina “Topairet V. Un total de 75 personas que entrarán al mercado laboral y formativo.

Para Garcia, el compromiso del Gobierno del Botánico es la generación de empleo y la capacitación de las personas en paro, donde podrán “no sólo acceder a un salario durante un año, sino adquirir unas competencias profesionales certificadas que les permita posteriormente tener más posibilidades de encontrar otro empleo”.”.

Arxivat en: Compromís, Economia i Ocupació, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *