Murgui: “La Ciutat està en camí de convertir-se un referent comarcal de recursos socials”.

La proposta de crear un Punt de Trobada Familiar al partit judicial de Llíria que va llançar la Coalició Compromís-Move a l’inici de la legislatura comença a prendre forma.

La Regidora de Polítiques Inclusives de Llíria, Vallivana Murgui, junt a l’alcalde de la localitat, Manolo Civera, s’han reunit amb Alberto Ibáñez, Secretari Autonòmic d’Inclusió i de l’Agència Valenciana de la Igualtat; Rosa Montero, Directora General d’Infància i Adolescència, i han visitat les instal·lacions de Villa Ángeles, on es pretén ubicar este nou servei de la Generalitat.

Esta infraestructura comptarà amb equips interdisciplinaris i enfocats a la psicologia infantil. A més, la Conselleria ampliarà els horaris d’atenció a les necessitats reals del servei per facilitar la coordinació amb altres serveis, com els jutjats, els serveis socials o els centre educatius i de salut.

Segons Murgui, “la nova instal·lació donarà cobertura a totes les poblacions de l’interior que formen part del partit judicial de Llíria. Sent un servei que junt a altres que també ha anunciat la Conselleria que estudia implantar a Llíria, com la Residència i Centre de dia per a persones amb diversitat funcional, el centre de menors o l’ampliació de places concertades en residències de majors, va en el camí de convertir a la nostra Ciutat en capital referent en matèria de recursos socials”.

La regidora apunta que el servei podria estar en funcionament al llarg de 2018, en el moment el Taller d’Ocupació del SERVEF finalitze les obres d’adaptació de Villa Àngeles i la Conselleria dote del personal a este nou servei.

Llíria tendrá un Punto de Encuentro Familiar en Villa Ángeles

Murgui: “La Ciudad está en camino de convertirse un referente comarcal de recursos sociales”.

La propuesta de crear un Punto de Encuentro Familiar en el partido judicial de Llíria que lanzó la Coalición Compromís-Move al inicio de la legislatura empieza a tomar forma.

La edil de Políticas Inclusivas de Llíria, Vallivana Murgui, junto al alcalde de la localidad, Manolo Civera, se han reunido con Alberto Ibáñez, Secretario Autonómico de Inclusión y de la Agencia Valenciana de la Igualdad; Rosa Montero, Directora General de Infancia y Adolescencia, y han visitado las instalaciones de Villa Ángeles, donde se pretende ubicar este nuevo servicio de la Generalitat.

Esta infraestructura contará con equipos interdisciplinarios y enfocados a la psicología infantil. Además, la Consellería ampliará los horarios de atención a las necesidades reales del servicio para facilitar la coordinación con otros servicios, como los juzgados, los servicios sociales o los centro educativos y de salud.

Según Murgui, “la nueva instalación dará cobertura a todas las poblaciones del interior que forman parte del partido judicial de Llíria. Siendo un servicio que junto a otros que también ha anunciado la Consellería que estudia implantar en Llíria, como la Residencia y Centro de día para personas con diversidad funcional, el centro de menores o la ampliación de plazas concertadas en residencias de mayores, va en el camino de convertir nuestra Ciudad en capital referente en materia de recursos sociales”.

La edil apunta que el servicio podría estar en funcionamiento a lo largo de 2018, en el momento el Taller de Empleo del SERVEF finalice las obras de adaptación de Villa Ángeles y la Consellería dote del personal a este nuevo servicio.