La Regidora d’infantesa, Mª Cruz Garcia Pedrero, junt a la Federació de Comerç de Llíria,  han organitzat este dilluns dia 20 de novembre, la jornada de celebració del Dia Mundial de la Infància, una jornada dedicada als més xicotets.

Enguany, este esdeveniment es realitzarà a la plaça Major a partir de les 17 hores, i que comptarà amb tallers i concursos, inflables, jocs i una espectacular batucada, entre moltes altres activitats.

L’Ajuntament oferirà a més un berenar molt especial per a tots els xiquets i xiquetes que vagen a l’esdeveniment, al que estan cridats a participar totes les famílies de Llíria.

El 20 de novembre es commemora la data en la qual l’Assemblea General de l’ONU va aprovar la Declaració dels Drets del Xiquet en 1959.

La Ciudad se suma al Día Internacional de la Infancia

La edil de Infancia, Mª Cruz García Pedrero, junto a la Federación de Comercio de Llíria,  han organizado este lunes día 20 de noviembre, la jornada de celebración del Día Mundial de la Infancia, una jornada dedicada a los más pequeños.

Este año, este acontecimiento se realizará en la plaza Mayor a partir de las 17 horas, y que contará con talleres y concursos, hinchables, juegos y una espectacular batucada, entre otras muchas actividades.

El Ayuntamiento ofrecerá además una merienda muy especial para todos los niños y niñas que vayan al acontecimiento, al que están llamados a participar todas las familias de Llíria.

El 20 de noviembre se conmemora la fecha en la cual la Asamblea General de la ONU aprobó la Declaración de los Derechos del Niño en 1959.