La programació especial de Nadal arranca el 13 de desembre

NOTA INFO-TÚRIA

L’Ajuntament de Llíria i la Federació del Comerç presenten ‘El millor Nadal està ací’

Els responsables de les àrees de Gestió Cultural i Comerç, Joventut i Infància i Festes de l’Ajuntament de Llíria i representants Federació del Comerç han presentat avui la programació especial de Nadal que arrancrá el 13 de desembre sota el lema ‘El millor Nadal està ací”.

“És una de les programacions més completes dels últims anys, perquè integra activitats pensades per a tots els públics, i la inestimable aportació de la Federació del Comerç, ja que els veïns tenen a la seva disposició tots els serveis i productes, al costat d’una atractiva oferta d’oci, sense sortir de Llíria”, ha destacat el regidor de Cultura i Comerç, Paco García. A més, “els carrers lluiran com mai abans gràcies al primer concurs de *engalanamiento d’arbres de Nadal”.

La gran novetat de la programació d’aquest any és la celebració de les primeres *campanadas de finalització d’any, amb la instal·lació d’una gran pantalla a la plaça Major per acomiadar aquest any i donar la benvinguda a 2018.

Des de l’àrea d’Infància i Joventut destaquen l’enfocament juvenil de gran part de les activitats de la programació, integrant per primera vegada “activitats exclusives per al púbic jove, com és la festa de finalització d’Any amb una discomóvil a la plaça Major”, ha destacat la regidor d’Infància i Joventut, Mari Cruz García.

“Aquest any serà el de major implicació ciutadana en aquesta programació tan especial: els clubs esportius  participaran, per primera vegada, al costat d’altres entitats locals, en la Cavalcada de Reyes, la comunitat educativa com sempre en el Festival de Cors Escolars ‘*Cantem al Nadal’, o novetats com la recollida de les cartes dels patges reals en les Termes Romanes de Mura, activitats que s’uneixen a les ja tradicionals que any rere any organitzem des de l’Ajuntament”, ha ressaltat el regidor de Festes, Pedro Vicente.

Des de la Federació del Comerç destaquen l’augment en el nombre de premis per canviar en els comerços federats de Llíria durant aquest Nadal, amb més de 2.000 euros en premis directes i el repartiment de 70.000 “*miquels” entre els clients per participar en diferents activitats, “un gran esforç realitzat des de la Federació amb l’expectativa que aquesta campanya va a ser una de les millors per al comerç local, gràcies al treball conjunt realitzat per l’Ajuntament i la Federació”, ha subratllat el seu president, Jorge Navarro.

Fins al proper 11 de gener, la programació d’aquest nadal concentrarà de nou música, tradició, solidaritat, màgia i il·lusió, amb una variada oferta lúdica.

La programación especial de Navidad arranca el 13 de diciembre

El Ayuntamiento de Llíria y la Federació del Comerç presentan ‘El millor Nadal está ací’

Los responsables de las áreas de Gestión Cultural y Comercio, Juventud e Infancia y Fiestas del Ayuntamiento de Llíria y representantes Federació del Comerç han presentado hoy la programación especial de Navidad que arrancrá el 13 de diciembre bajo el lema ‘El millor Nadal està ací”.

“Es una de las programaciones más completas de los últimos años, porque integra actividades pensadas para todos los públicos, y la inestimable aportación de la Federació del Comerç, ya que los vecinos tienen a su disposición todos los servicios y productos, junto a una atractiva oferta de ocio, sin salir de Llíria”, ha destacado el concejal de Cultura y Comercio, Paco García. Además, “las calles lucirán como nunca antes gracias al primer concurso de engalanamiento de árboles de Navidad”.

La gran novedad de la programación de este año es la celebración de las primeras campanadas de fin de año, con la instalación de una gran pantalla en la plaza Major para despedir este año y dar la bienvenida a 2018.

Desde el área de Infancia y Juventud destacan el enfoque juvenil de gran parte de las actividades de la programación, integrando por primera vez “actividades exclusivas para el púbico joven, como es la fiesta de Fin de Año con una discomóvil en la plaza Major”, ha destacado la concejal de Infancia y Juventud, Mari Cruz García.

“Este año será el de mayor implicación ciudadana en esta programación tan especial: los clubes deportivos  participarán, por primera vez, junto a otras entidades locales, en la Cabalgata de Reyes, la comunidad educativa como siempre en el Festival de Coros Escolares ‘Cantem al Nadal’, o novedades como la recogida de las cartas de los pajes reales en las Termas Romanas de Mura, actividades que se unen a las ya tradicionales que año tras año organizamos desde el Ayuntamiento”, ha resaltado el concejal de Fiestas, Pedro Vicente.

Desde la Federació del Comerç destacan el aumento en el número de premios para canjear en los comercios federados de Llíria durante estas Navidades, con más de 2.000 euros en premios directos y el reparto de 70.000 “miquels” entre los clientes para participar en diferentes actividades, “un gran esfuerzo realizado desde la Federació con la expectativa de que esta campaña va a ser una de las mejores para el comercio local, gracias al trabajo conjunto realizado por el Ayuntamiento y la Federació”, ha subrayado su presidente, Jorge Navarro.

Hasta el próximo 11 de enero, la programación de estas navidades concentrará de nuevo música, tradición, solidaridad, magia e ilusión, con una variada oferta lúdica.

Arxivat en: Compromís, Economia i Ocupació, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *