Presentada la primera Agenda municipal per la igualtat de gènere a Llíria

La regidoria d’Igualtat i Polítiques Inclusives llança aquest nou instrument de treball del personal municipal.

L’Ajuntament de Llíria comença 2018 apostant fermament per avançar en els valors de la igualtat de gènere des de l’administració, com a exemple a seguir per la resta de la ciutadania en la construcció d’una societat d’igualtat d’oportunitats entre dones i homes.

Amb aquest objectiu, Ca la Vila ha estat el lloc triat per a la presentació de la primera Agenda municipal per la Igualtat de Gènere, la qual ha estat presentada per la regidora d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Vallivana Murgui. Una iniciativa que s’emmarca en el Pla d’Igualtat Municipal i que pretén fomentar des de l’administració local aquests valors per a un canvi social real.

Aquest nou instrument de treball ha comptat amb la participació de diferents col·lectius locals, com són el Centre Ocupacional El Prat i l’Escola d’Adults (EPA) de Llíria.

Presentada la primera Agenda municipal por la igualdad de género en Llíria

La Concejalía de Igualdad y Políticas Inclusivas lanza este nuevo instrumento de trabajo del personal municipal.

El Ayuntamiento de Llíria empieza 2018 apostando firmemente por avanzar en los valores de la igualdad de género desde la administración, como ejemplo a seguir por el resto de la ciudadanía en la construcción de una sociedad de igualdad de oportunidades entre mujeres y hombres.

Con este objetivo, Ca la Vila ha sido el lugar elegido para la presentación de la primera Agenda municipal por la Igualdad de Género, la cual ha sido presentada por la concejal de Igualdad y Políticas Inclusivas, Vallivana Murgui. Una iniciativa que se enmarca en el Plan de Igualdad Municipal y que pretende fomentar desde la administración local estos valores para un cambio social real.

Este nuevo instrumento de trabajo ha contado con la participación de diferentes colectivos locales, como son el Centro Ocupacional El Prat y la Escuela de Adultos (EPA) de Llíria.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *