La ciutadania de Llíria aposta pels usos culturals i lúdics del patrimoni històric

(AJUNTAMENT) L’Ajuntament centra l’última sessió de treball sectorial EDUSI en el patrimoni cultural

“Conservació i recuperació de béns del patrimoni cultural” va ser l’última sessió emmarcada en l’Estratègia de Desenvolupament Urbà Sostenible i Integrat (EDUSI), un nou taller de participació sectorial l’objectiu del qual ha sigut establir les línies d’actuació per a la rehabilitació de diversos elements patrimonials, que poden acollir-se al finançament amb els fons PO FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

El Museu Arquelògic de Llíria (MALL) va acollir esta sessió de treball, en la que els participants van expressar les seues idees al volatnt de les propostes d’usos i activitats a desenvolupar una vegada que estos espais del patrimoni de la ciutat estiguen habilitats per a això, a més de suggeriments a l’hora de dur a terme les intervencions de rehabilitació.

+ INFO Ajuntament

La ciudadanía de Llíria apuesta por los usos culturales y lúdicos del patrimonio histórico

(AJUNTAMENT) El Ayuntamiento centra la última sesión de trabajo sectorial EDUSI en el patrimonio cultural

“Conservación y recuperación de bienes del patrimonio cultural” fue la última sesión enmarcada en la Estrategia de Desarrollo Urbano Sostenible e Integrado (EDUSI), un nuevo taller de participación sectorial cuyo objetivo ha sido establecer las líneas de actuación para la rehabilitación de diversos elementos patrimoniales, que pueden acogerse a la financiación con los fondos PO FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

El Museu Arquelògic de Llíria (MALL) acogió esta sesión de trabajo, en la que los participantes expresaron sus ideas en torno a las propuestas de usos y actividades a desarrollar una vez que estos espacios del patrimonio de la ciudad estén habilitados para ello, además de sugerencias a la hora de llevar a cabo las intervenciones de rehabilitación.

Arxivat en: Cultura i Educació, General, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *