Les millores en urbanitzacions de Llíria ja són una realitat

Jiménez: “La proposta de Compromís-Move de millorar accessos en zones residencials es materialitza amb una nova inversió de 100 mil euros en El Regalón-Puig i Lis”.

Segons la regidora de Pedanies i  Sostenibilitat, Elena Jiménez Garrido, a través d’una subvenció de la Diputació de València, aquestes dues urbanitzacions gaudiran en breu d’un vial de connexió que s’emmarca dins del programa SOM 2017, on s’han projectat les obres de pavimentació juntament amb una vorera que unirà aquests nuclis de població del nostre municipi.

Jiménez apunta que, les obres s’han adjudicat per 108.000 euros i està previst s’executen en un termini d’uns dos mesos. Els treballs consistiran en l’execució de la pavimentació d’un tram del camí de Sant Vicent a Benissanó, en concret el tram comprès entre el camí del Safareig i el carrer del Fumat, que en l’actualitat es troba sense pavimentar. També es contempla connectar l’actual Camí del Safareig amb el Camí Sant Vicent a Benissanó, amb la formació d’una rotonda en la confluència d’ambdues vies.

Accés Sud Edeta

en aquesta mateixa línia, també s’estan executant les obres de l’accés sud de la urbanització Edeta, que presenten un avançat estat d’execució mancant l’asfaltat.

Accés Puig i Lis des de CV-25

Una altra obra que està pendent d’executar i que s’abordarà en aquest exercici de 2018 és l’accés des de la CV-25 Llíria-Marines a la urbanització Puig i Lis des desde la rotonda que hi ha en l’accés al Centre Cívic El Prat. La qual està dotada amb una inversió inicial de 300 mil euros.

Carril Bici a Montecollado-Hospital

Així mateix, altra actuación que ja han iniciat els treballs és el carril bici de connexió entre el casc urbà i la urbanització de Montecollado i connexió al carril de l’autovia CV-35 que arriba a l’Hospital de Llíria.

Per a Jiménez, les propostes de Compromís-MoVe d’executar inversions de millora en els accessos als nuclis residencials de Llíria estan complint amb els objectius fixats per la Coalició a inicis de legislatura. Treballs que aniran completant-se amb noves actuacions i intervencions al llarg del proper exercici.

Las mejoras en urbanizaciones de Llíria ya son una realidad

Jiménez: “La propuesta de Compromís-Move de mejorar accesos en zonas residenciales se materializa con una nueva inversión de 100 mil euros en El Regalón-Puig i Lis”.

Según la conejal de Pedanías y  Sostenibilidad, Elena Jiménez Garrido, a través de una subvención de la Diputación de Valencia, estas dos urbanizaciones contaran en breve con un vial de conexión que se enmarca dentro del programa SOM 2017, donde se han proyectado las obras de pavimentación junto con una acera que unirá estos núcleos de población de nuestro municipio.

Jiménez apunta que, las obras se han adjudicado por 108.000 euros y está previsto se ejecuten en un plazo de alrededor de dos meses. Los trabajos consistirán en la ejecución de la pavimentación de un tramo del camino de Sant Vicent a Benissanó, en concreto el tramo comprendido entre el camino del Safareig y la calle del Fumat, que en la actualidad se encuentra sin pavimentar. También se contempla conectar el actual Camí del Safareig con el Camí Sant Vicent a Benissanó, con la formación de una rotonda en la confluencia de ambas vías.

Acceso Sur Edeta

en esta misma línea, también se están ejecutando las obras del acceso sur de la urbanización Edeta, que presentan un avanzado estado de ejecución a falta del asfaltado.

Acceso Puig i Lis des de CV-25

Otra obra que está pendiente de ejecutar y que se abordará en este ejercicio de 2018 es el acceso desde la CV-25 Llíria-Marines a la urbanización Puig i Lis desde la rotonda que hay en el acceso al Centro Cívico El Prat. La cual está dotada con una inversión inicial de 300 mil euros.

Carril Bici a Montecollado-Hospital

Asímismo, otra actuación que ya han iniciado los trabajoses el carril bici de conexión entre el casco urbano y la urbanización de Montecollado y la conexión al carril bici de la autovia CV-35 que llega hasta el Hospital de Llíria.

Para Jiménez, las propuestas de Compromís-MoVe de ejecutar inversiones de mejora en los accesos a los núcleos residenciales de Llíria están cumpliendo con los objetivos fijados por la Coalición a inicios de legislatura. Trabajos que irán completándose con nuevas actuaciones e intervenciones a lo largo del próximo ejercicio.

Arxivat en: Compromís, Llíria, Urbanisme i Medi Ambient

Comentaris

  1. Fèlix diu:

    No res més lluny de la realitat. Informalitat municipal, burla i presa de pèl al ciutadà, al menys en la meua persona. Tant a nivell individual com a integrant-veí en la urbanització del Safareig, eixa és la meua opinió. Llargues i llargues tan sols en respondre a reclamacions des de Juliol de l’any 2016, i solucions a problemes ni una… Moltes gràcies per les seues intencions…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *