La Biblioteca l’Almodí obrirà fins a les 02.00 hores en el període especial d’exàmens

(AJUNTAMENT) Del 8 al 31 de gener, la Xarxa de Biblioteques Públiques de Llíria amplia per primera vegada l’horari d’obertura fins a la matinada

La Biblioteca l’Almodí de Llíria obrirà per primera vegada fins a la matinada en el període d’exàmens amb la finalitat de donar un major servici als estudiants del municipi. En este sentit, des de dilluns que ve 8 de gener i fins al dia 31, el centre estarà obert de dilluns a divendres, de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 02.00 hores, mentre que els dissabtes ho farà de 10.00 a 13.30 hores.

A este horari especial, cal sumar també el servei que ofereix l’Agència de Lectura de la Casa de Joventut en les seues sales d’estudi, de dilluns a dijous, de 17.00 a 20.00 hores, i els divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 hores.

“És la primera vegada que la Xarxa Pública de Biblioteques ofereix este horari ampliat fins a la matinada, un servei que, en funció de la resposta dels usuaris, s’estudiarà també ampliar en el futur a tot el cap de setmana”, ha explicat el regidor de Cultura, Paco García.

“Amb esta iniciativa, des de l’Ajuntament de Llíria, volem atendre les necessitats dels nostres estudiants, en estos períodes d’exàmens, amb un espai idoni i en l’ambient de tranquil·litat que ofereixen per a molts usuaris les instal·lacions de les biblioteques municipals”, ha assenyalat l’edil.

La Biblioteca l’Almodí abrirá hasta las 02.00 horas en el período especial de exámenes

Del 8 al 31 de enero, la Red de Bibliotecas Públicas de Llíria amplía por primera vez el horario de apertura hasta la madrugada

La Biblioteca l’Almodí de Llíria abrirá por primera vez hasta la madrugada en el periodo de exámenes con el fin de dar un mayor servicio a los estudiantes del municipio. En este sentido, desde el próximo lunes 8 de enero y hasta el día 31, el centro estará abierto de lunes a viernes, de 09.00 a 14.00 y de 17.00 a 02.00 horas, mientras que los sábados lo hará de 10.00 a 13.30 horas.

A este horario especial, hay que sumar también el servicio que ofrece la Agencia de Lectura de la Casa de Juventud en sus salas de estudio, de lunes a jueves, de 17.00 a 20.00 horas, y los viernes de 09.00 a 14.00 y de 17.00 a 20.00 horas.

“Es la primera vez que la Red Pública de Bibliotecas ofrece este horario ampliado hasta la madrugada, un servicio que, en función de la respuesta de los usuarios, se estudiará también ampliar  en el futuro a todo el fin de semana”, ha explicado el concejal de Cultura, Paco García.

“Con esta iniciativa, desde el Ayuntamiento de Llíria, queremos atender las necesidades de nuestros estudiantes, en estos períodos de exámenes, con un espacio idóneo  y en el ambiente de tranquilidad que ofrecen para muchos usuarios las instalaciones de las bibliotecas municipales”, ha señalado el edil.

Arxivat en: Compromís, Cultura i Educació, Llíria, Política Municipal

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *