El President de la Generalitat, Ximo Puig i el Secretari Autonómic de Turisme, Francesc Colomer, han presentat en FITUR les noves marques turístiques que volen fusionar la música i el turisme com elements vertebradors de l’economia valenciana. 

 Mediterranews Musix i Mediterranews Fest conformaran a partir d’ara l’oferta turística valenciana.

Llíria ha estat un dels set municipis valencians que ha sigut distingits en esta nova marca turística junt a Buñol, Cullera, Sagunt, Xàtiva, Vall d’Uxò i Castellò de la Plana.

Ahir vesprada, el regidor de Turisme i Patrimoni de Llíria, Paco Garcia Latorre, rebia esta distinció de mas del màxim responsable de l’Agència Valenciana de Turisme, Francesc Colomer.

Junt als ajuntaments seleccionats, també han estat distingits en la modalitat de Mediterranew Fest els grans festivals valencians com: Arenal Sound, FIB, Rototom Sunsplash, Festival de les Arts, Medusa Sunbeach, Marenostrum Experience, Low festival y Leyendas del Rock.

El President de la La Generalitat ha felicitat a estos nous actors de dinamització turística i econòmica que utilitzen la música com punt irradiador i complement a la projecció dels productes i recursos que tenim als pobles i ciutats valencianes.

PRESENTACIÒ 2018 LLÍRIA, CIUTAT DE MERAVELLES

Hui el tècnic de Turisme local, Vicent Sesé, junt al regidor de l’Àrea i el creador d’un nou recurs turístic per a la nostra Ciutat, com es el “Tour Virtual 360 graus”, Jose Miguel Maicas, han presentat el Programa de 2018 Llíria, Ciutat de Meravelles.

Segons Paco Garcia, el projecte de Meravelles és 100% edetà, tant en la seua gènesi i conformació per part de la societat lliriana, com en els recursos i productes que s’han elaborat per a la seua difusió.

Garcia destaca la simbiosi que s’ha generat en el binomi música-patrimoni, on el turisme de sensacions i emocional es converteix en el vertader protagonista de la Simfonia de Cultures que ofereix Llíria a la resta del mon.

Des de la regidoria de Turisme i Patrimoni Històric s’ha preparat un calendari d’activitats al llag de 2018 que s’iniciarà en febrer amb una jornada sobre Turisme i Economia que analitzarà les potencialitats, recursos i productes que la Ciutat pot enllestir cap al futur.