Llíria aprova sol·licitar una subvenció de l’IVACE per als polígons de Rascanya i Carrases (Lab. Radio)

Garcia: “S’han sol·licitat ajudes per valor de 327 mil euros que incidiran en la millora de la seguretat i la mobilitat”

Segons el portaveu de Compromís-MoVe i tinent alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, l’ajuntament de la localitat ha aprovat en el ple per unanimitat de tots els grups, una sol·licitud del consistori a l’IVACE per a millores als polígons de Rascanya i Carrases.

Concretament les ajudes sol·licitades pel municipi de Llíria ascendeixen a un total de 327.063,3 euros, les quals van destinades a millores al Polígon de Rascanya per un total de 262.023,46 euros i de 65.039,84 euros per al Polígon de Lab.Ràdio (Carrases).

Garcia ha assenyalat que el conseller d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, Rafa Climent, va anunciar recentment en una conferència a Llíria que l’IVACE anava a “invertir aquest any 3,5 milions d’euros per millorar i modernitzar els polígons industrials de les comarques del Camp de Túria i el Camp de Morvedre”.

Una iniciativa del Govern del Botànic a través de la qual es pretén arribar a tot el territori perquè els municipis puguen fer més accessibles i atractius els polígons industrials ja consolidats, i així aconseguir que s’instal·len un major nombre d’empreses i que aquestes generen un major nombre de llocs de treball estables.

Per a Garcia, el Consell té una aposta decidida per recuperar el teixit empresarial valencià i desenvolupar una major competitivitat econòmica que tinga com a última fi la creació de nous jaciments d’ocupació, de qualitat i estables.

Per a Llíria, assenyala el portaveu de Compromís-Move, aquestes ajudes són importants, ja que consolidarien dos polígons que tenen una ocupació empresarial propera al cent per cent, dotant-los de millors infraestructures dirigides a la seguretat i a la mobilitat.

Llíria aprueba solicitar una subvención del IVACE para los polígonos de Rascanya i Carrases  (Lab. Radio)

Garcia: “Se han solicitado ayudas por valor de 327 mil euros que incidirán en la mejora de la seguridad y la movilidad”

Según el portavoz de Compromís-MoVe y teniente alcalde de Llíria, Paco Garcia Latorre, el ayuntamiento de la localidad ha aprobado en el pleno por unanimidad de todos los grupos, una solicitud del consistorio al IVACE para mejoras en los polígonos de Rascanya y Carrases.

Concretamente las ayudas solicitadas por el municipio de Llíria ascienden a un total de 327-063,3 euros, las cuales van destinadas a mejoras en el Polígono de Rascanya por un total de 262.023,46 euros y de 65.039,84 euros para el Polígono de Lab.Radio (Carrases).

Garcia ha señalado que el conseller de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo, Rafa Climent, anunció recientemente en una conferencia en Llíria que el IVACE iba a “invertir este año 3,5 millones de euros para mejorar y modernizar los polígonos industriales de las comarcas del Camp de Túria y el Camp de Morvedre”.

Una iniciativa del Govern del Botànic a través de la cual se pretende llegar a todo el territorio para que los municipios puedan hacer más accesibles y atractivos los polígonos industriales ya consolidados, y así conseguir que se instalen un mayor número de empresas y que estas generen un mayor número de puestos de trabajo estables.

Para Garcia, el Consell tiene una apuesta decidida por recuperar el tejido empresarial valenciano y desarrollar una mayor competitividad económica que tenga como último fin la creación de nuevos yacimientos de empleo, de calidad y estables.

Para Llíria, señala el portavoz de Compromís-Move, estas ayudas son importantes, ya que consolidarían dos polígonos que tienen una ocupación empresarial cercana al cien por cien, dotándoles de mejores infraestructuras dirigidas a la seguridad y a la movilidad.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *