El Consell del Botànic injecta 600 mil euros a Llíria per a formació i ocupació

Garcia: “S’allargarà un any més el programa “*Et Formem” i es crea una nova especialitat en soldadura per 10 nous alumnes

Gràcies a les ajudes de la Generalitat i dels programes municipals per a la creació i foment de l’ocupació, la ciutadania de Llíria ha vist com la taxa d’atur ha descendit en els dos últims anys al voltant del 20%.

Segons apunta el tinent d’alcalde i portaveu de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, el Consell i el nou govern de Llíria, estan fent un esforç per donar eixida laboral a les mes de 2.000 persones de la ciutat que es troben en l’atur.

El SERVEF, ha confirmat que allargarà un any més el projecte “Et Formem – El Prat” i afegeix un nou taller de soldadura per a 10 alumnes.

L’Ajuntament de la capital del Camp de Túria rebrà una subvenció de gairebé 400.000 euros per prolongar un any més el programa Et Formem Centre Cívic El Prat” i altres 200.000 euros que permetran impartir una tercera especialitat formativa en soldadura. Els treballs d’aquests nous tallers es desenvoluparan en la millora d’edificis i espais del Centre Cívic El Prat, així com de les seues zones verdes.

Els sol·licitants han d’estar inscrits en el SERVEF amb el codi FMEC0110 i tindre el graduat en ESO.

Per a Garcia, aquesta nova ajuda ve a confirmar l’aposta decidida que ha impulsat el Govern del Botànic en aquesta legislatura per abordar la crisi laboral en què s’havia creat a la Comunitat amb les polítiques econòmiques del PP i els seus grans esdeveniments. Demostrant que la major preocupació i ocupació del nou Consell són les persones i oferir oportunitats per desenvolupar la seua vida laboral i professional.

El Consell del Botànic inyecta 600 mil euros a Llíria per a formación y empleo

Garcia: “Se prolongará un año más el programa “Et Formem” y se crea una nueva especialidad en soldadura para 10 nuevos alumnos

Gracias a las ayudas de la Generalitat y de los programas municipales para la creación y fomento del empleo, la ciudadanía de Llíria ha visto como la tasa de para ha descendido en los dos últimos años cercad el 20%.

Según apunta el teniente de alcalde y portavoz de Compromís-MoVe, Paco Garcia Latorre, el Consell y el nuevo gobierno de Llíria, están haciendo un esfuerzo para dar salida laboral a las mas de 2.000 personas de la ciudad que se encuentran en el paro.

 

El SERVEF, ha confirmado que prolongará un año más el proyecto “Et Formem – El Prat” y añade un nuevo taller de soldadura para diez alumnos.

El Ayuntamiento de la capital del Camp de Túria recibirá una subvención de casi 400.000 euros para prolongar un año más el programa Et Formem “Centre Cívic El Prat” y otros 200.000 euros que permitirán impartir una tercera especialidad formativa en soldadura. Los trabajos de estos nuevos talleres se desarrollaran en la mejora de edificios y espacios del Centro Cívico El Prat, así como de sus zonas verdes.

Los solicitantes deben estar inscritos en el SERVEF con el código FMEC0110 y tener el graduado de ESO.

Para Garcia, esta nueva ayuda viene a confirmar la apuesta decidida que ha impulsado el Govern del Botànic en esta legislatura para abordar la crisis laboral en que se había quedado la Comunitat con las políticas económicas del PP y sus grandes eventos. Demostrando que la mayor preocupación y ocupación del nuevo Consell son las personas y ofrecer oportunidades para desarrollar su vida laboral y profesional.

Arxivat en: Camp de Túria, Compromís, Economia i Ocupació, Llíria, Política Municipal

Comentaris

  1. Oscar diu:

    Coger a más gente que siempre llaman alos mismos estamos indignados

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *