Garcia: “Les obres del col·legi Sant Miquel seran les primeres en ser licitades”

El Diputat autonòmic de Compromís i primer tinent d’alcalde de l’ajuntament de Llíria, Paco Garcia Latorre, es felicita pel treball realitzat tant des de la Conselleria d’Educació com per part de l’ajuntament de Llíria i la regidoria d’Educació per fer realitat este pla de millora de les infraestructures educatives a la Capital del Camp de Túria.

El treball realitzat durant el darrer any i mig esta donant fruits. La planificació feta junt a la comunitat educativa de Llíria per donar solucions a la manca de recursos públics educatius, així com la incorporació de millores en els actuals centres, són ja una realitat que va anar desenvolupant-se al llarg de l’exercici.

Les primeres actuacions, apunta Garcia, seran les del CEIP Sant Miquel, per adequar el servei de menjador, a més de condicionar els banys situats en la seua planta baixa. Unes obres que des de l’ajuntament de Llíria ja hem acordat la seua licitació.

A estes actuacions, seguirán les obres de millora dels IES Camp de Túria i Laurona, així com les obres de re condicionament que es faran al Col·legi San Vicent.

Nou IES i Col·legi nº 3

En esta mateixa línia, s’estan últimant les tramitacions administratives i tècniques per dur endavant les dos obres més esperades en la localitat, com són la construcció del nou IES Camp de Túria i el Col·legi nº 3 en la zona de Mura, on des de la regidoria de Cultura i Patrimoni ja s’han iniciat els treballs arqueològics per poder construir els vials que han de donar accés als dos nous centres educatius.

Llíria inicia el PLA EDIFICANT del Gobierno del Botánico

Garcia: “Las obras del colegio San Miguel serán las primeras en ser licitadas”

El Diputado autonómico de Compromís y primer teniente de alcalde del ayuntamiento de Llíria, Paco Garcia Latorre, se felicita por el trabajo realizado tanto desde la Consellería de Educación como por parte del ayuntamiento de Llíria y la concejalía de Educación para hacer realidad este plan de mejora de las infraestructuras educativas en la Capital del Camp de Túria.

El trabajo realizado durante el último año y medio esta dando frutos. La planificación hecha junto a la comunidad educativa de Llíria para dar soluciones a la carencia de recursos públicos educativos, así como la incorporación de mejoras en los actuales centros, son ya una realidad que va a ir  desarrollándose a lo largo del ejercicio.

Las primeras actuaciones, apunta Garcia, serán las del CEIP San Miquel, para adecuar el servicio de comedor, además de condicionar los baños situados en su planta baja. Unas obras que desde el ayuntamiento de Llíria ya hemos acordado su licitación.

A estas actuaciones, seguirán las obras de mejora de los IES Camp de Túria y Laurona, así como las obras de re acondicionamiento que se harán en el Colegio San Vicent.

Nuevo IES y Colegio n.º 3

En esta misma línea, se están últimando las tramitaciones administrativas y técnicas para llevar adelante las dos obras más esperadas en la localidad, como son la construcción del nuevo IES Camp de Túria y el Colegio n.º 3 en la zona de Mura, donde desde la concejalía de Cultura y Patrimonio ya se han iniciado los trabajos arqueológicos para poder construir los viales que tienen que dar acceso a los dos nuevos centros educativos.