MOCIÓ PER A MANTINDRE LA FREQÜÈNCIA DE METRO ALS MESOS D’ESTIU

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) va anunciar el passat 20 de juny la “modificació de serveis” i els nous “horaris intermedis”, eufemisme que s’utilitza per comunicar que hi hauran menys trens, i que s’aplica del 23 de juny al 12 de setembre segons el comunitat que va remetre la empresa.

FGV justifica aquesta mesura amb el descens d’usuaris als mesos d’estiu. Argument que no convens, tenint en compte que juliol és un mes lectiu per a la majoria de la gent que fa ús del metro per anar a treballar.

La realitat és que per anar de Llíria a València sols hi ha un tren cada 40 minuts, essent que quan es va inaugurar aquesta línia al segle passat hi havia més freqüències que a l’actualitat.

Aquesta dràstica reducció de freqüències be donant-se des de 2012. Després de l’ERO es tornaren a reduir les freqüències en 2013. En la Línia 1 (la de Llíria) s’ha disminuït un 25% les circulacions de trens.

Davant aquesta situació, és obligació de l’Administració local reclamar un bon servei per als ciutadans de Llíria. Cal una xarxa de transport públic que facilite la mobilitat i la utilització d’aquest serveis, i sembla que en aquest sentit anem cap arrere.

 

Per tot açò fem aquesta:

 

ACORDS

 

PRIMER.-  Que l’Ajuntament de Llíria inste  a Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) a mantindré els horaris habituals per a els mesos d’estiu.

Arxivat en:

Els comentaris estan tancats.