MOCIÓ PER A REUBICAR CONTENIDORS DE FEM EN ZONES DE RESTAURACIÓ QUE COMPTEN AMB TERRASSES D’ESTIU

A Llíria comptem amb diverses zones d’esplai on hi ha bar i cafeteries, les quals desenvolupen la seua activitat empresarial amb major intensitat en els mesos d’estiu, amb el muntatge de diverses terrasses d’estiu a l’aire lliure.

Molts d’estos establiments es troben amb l’inconvenient de que al costat o prop de les terrasses autoritzades hi ha contenidors de fem que desprenen forts olors que perjudiquen que, a part de ser poc higiènic junt a un local de restauració, perjudiquen a l’activitat.

Este problema es podria solucionar si, de manera temporal i durant els mesos d’estiu i festivitats locals, es procedirà a fer de manera general una reubicació d’estos contenidors en llocs propers que donaren cobertura tant als establiments com al veïnat, sense perjudicar a l’activitat de restauració.

Per aquests motius presentem aquesta:

PROPOSTA D’ACORDS

 

PRIMER.-  Que l’Ajuntament de Llíria procedisca a través del servei de recollida de residus sòlids a fer de manera general una reubicació temporal i durant els mesos d’estiu i festivitats locals dels contenidors que es troben en les zones de terrasses de locals de restauració. Amb la finalitat de continuar donar cobertura tant als establiments com al veïnat i que la seua ubicació no perjudique a l’activitat de restauració.

 

SEGON.- Donar trasllat d’aquests acords als bars i restaurants de la localitat que tenen autoritzades terrasses en la via pública.

 

 

 

 

Arxivat en:

Els comentaris estan tancats.