Hola, sóc Empar Llàcer i em presente a la candidatura de la llista de Compromís per Llíria.

Lliriana des de fa molts anys i involucrada en el món cultural del poble des del primer moment com a professora a l’Escola de Música de la Banda Primitiva i Directora de la Coral Polifònica d’aquesta mateixa entitat. Tinc estudis superiors musicals a més de comptar amb la diplomatura de Magisteri. Treballe al Cor de la Generalitat Valenciana al Palau de les Arts.

Vull ser part activa de Compromís per Llíria perquè crec que és l’opció política necessària per a donar un canvi a la manera d’entendre i gestionar este poble.

Llíria posseeix un patrimoni cultural tant material com immaterial que cal explotar molt més i que és possible amb noves polítiques culturals.

Pel que fa a l’àmbit educatiu el fracàs és evident a Llíria; els alumnes dels Col·legis Sant Miquel i Sant Vicent i de l’IES Camp de Túria segueixen en barracons (aules prefabricades de més de 20 anys) i infraestructures on és necessària la seua reforma mentre esperem any rere any les grans promeses incomplides del PP.

Cultura i educació són, sens dubte, dos dels pilars fonamentals al nostre programa perquè creiem que és la millor inversió que podem fer pel futur del nostre poble.