Anar directament a les notícies
Llíria Mostra municipis Oculta municipis

Propostes

Totes EconomiaOcupacióEducacióCulturaUrbanismeMedi AmbientBenestarParticipacióPolíticaLlengua
Bego Benestar 4 Feb 2015
Puesta en marcha de políticas de igualdad para combatir la violencia de género.
Jorge G.G. Educació 4 Feb 2015
Creació d'una escola infantil municipal urgent, un poble com Llíria no pot permetre el no oferir un servei tan bàsic i necessari hui en día i més en època de crisi.
Jorge G.G. 4 Feb 2015
Demanar una comisaría de policía nacional o al seu defecte, l'instal.lació d'una màquina per poder fer tràmits amb el dni-e tals com, renovació de certificats digitals, canvi de contraseña i reactivació del dni-e en càs de bloqueig, es una vergonya que els ciutadans d'un poble tan important com Llíria tingan que anar a Paterna per fer una tasca tan important com la tramitació del DNI.
Bego 4 Feb 2015
Construcción de un modelo de ciudad más sostenible y accesible. Más espacios peatonales, más zonas verdes... Accesibilidad en la ciudad y en el mobiliario. Cambio de los actuales contenedores por unos que las personas con movilidad reducida puedan usar sin pedir ayuda.
Jorge G.G. Medi Ambient 4 Feb 2015
Creació d'una cooperativa energètica municipal per al subministrament y autoabastiment del municipi en energíes renovables, contractant i/o col.laborant amb Coop. de energía verda com SomEnergia, Enercoop, Zencer, Goiener,etc.. per la implantació als bancals perduts de panels solars i aerogeneradors, i entretant canviar els contractes de llum municipals amb aquestes cooperatives.
Ágata 2 Feb 2016
Aprovechar las estructuras existentes para ayudar al comercio local: promocionando el mercado municipal, organizando un rastrillo ciudadano gratuito en la plaza una vez al mes, un mercado de productos ecológicos dos domingos al mes ( parecido al de Godella ) fomentando la relación directa entre productores de la zona y consumidores, ayudando a la feria A MOS REDÓ abaratando los precios para que más personas puedan probar productos elaborados en la misma Llíria ( dando bonos especiales, por ejemplo )...
Jorge G.G. Cultura 4 Feb 2015
Prohibició del circ amb animals i els seus derivats a tot el municipi.
Bego Ocupació 4 Feb 2015
Creación de un banco de tierras destinado a las personas que quieran dedicarse a la agricultura. Creación de una cooperativa pública que pueda negociar con fuerza en el mercado. Apuesta por productos propios y creación de la marca ''Llíria'' que nos posicione como referente agrícola.
Jorge G.G. Medi Ambient 4 Feb 2015
Creació de punts de recàrrega de bades per a vehicles elèctrics i electrificació progressiva del parc mòvil de l'ajuntament.
Jorge G.G. Medi Ambient 4 Feb 2015
Adherir al municipi al compromís ''d'economía del bè comú'' ajudant i recol¢ant al desenrrotllament sostenible, decreiximent, agricultura ecològica i economía al servei dels ciutadans.
Mostra més propostes
css.php