S’ha proposat al Ple de l’ajuntament fer una línia d’ajudes als comerciants de la zona i que la Plaça contemple totes les possibilitats de mobilitat i serveis.

Este dimecres ens vam reunir amb els i les comerciants de la zona de Partidors per tal d’explicar la situació de les obres i conèixer de primera mà les seues preocupacions i problemes als que s’estant enfrontant i vore com podem trobar solucions a aquest problema.

Si una cosa era comú a tots i totes era que no enteniem perquè s’havien fet les coses així. Els resultava interessant la peatonalització però no la manera de fer-ho.

Per què no s’han fet proves primer com actualment estan fent a la ciutat de València? Per què no es va comptar amb la nostra opinió? Per què no es van proposar diversos models de plaça per poder opinar? Per què es fan unes obres per reavivar la zona comercial del centre que com a conseqüència van a tindre que molts comerços tinguen que tancar per les pèrdues que els estan ocasionant?

Una obra que s’ha fet a més sense tindre aprovat un pla de mobilitat local. Una obligació legal que l’equip de govern ha obviat per complet. Igual que altres alternatives que donava la policia per al trànsit en esta Plaça.

Sí una cosa tenim clara és que el xicotet comerç és un pulmó fonamental per a una ciutat i les coses no es poden fer sense ells. S’està jugant en el treball de les persones.

reunio_comerciants_tarja