García: “Comptem amb el Polígon de Carrases amb més d’1 milió de m2 i amb unes connexions immillorables amb l’A-3, A-7, Port, Aeroport i AVE de València.

La Coalició Compromís-MoVe ha instat a la Conselleria d’Economia al fet que valore el sòl industrial que hi ha disponible a la Capital del Camp de Túria per a la instal·lació d’aquesta empresa nord-americana.

Segons el diputat autonòmic i regidor a Llíria, Paco Garcia Latorre, hem manifestat al Conseller de Economia, Rafa Climent, que Llíria pot ser un enclavament idoni per a la implantació de Tesla Motors.

El polígon de Carrases a Llíria està finalitzada la seua construcció i urbanització, ofereix una superfície d’1,2 milions de metres quadrats totalment disponibles per al seu ús, a falta de que Iberdrola complisca la seua obligació de dotar-ho de llum i l’urbanitzador culmine les obres de subministrament d’aigua potable. La seua construcció ha suposat una de les màximes inversions en el municipi edetà, amb més de 60 milions d’euros que han pagat els seus propietaris íntegrament. El mateix, compta amb unes magnífiques comunicacions i infraestructures, amb un accés directe a l’Autovia CV-35 València-Ademús, la qual connecta al seu temps amb l’A-3 i A-7 i està situat a 25 quilòmetres del port, aeroport i AVE, constituint un punt estratègic tant en l’eix aquest-oest com en el nord-sud.

El diputat autonòmic ha traslladat al Conseller d’Economia que, dins de les ofertes d’implantació que puga barrejar la Generalitat per a aquesta multinacional, es compte amb el sòl disponible al Polígon  de Carrases de Llíria, on existeix una gran oferta de sòl disponible.

García assenyala que aquest polígon industrial ja compta en l’actualitat amb multinacionals vinculades al sector de l’automòbil, com és SRG Global, que actualment és la segona empresa valenciana, després de la FORD, en matèria de complements de l’automoció.

Per a Compromís-MoVe, la creació d’ocupació és un dels nostres principals objectius, i aquest nou sector industrial podria generar 2.000 llocs de treball quan estiga a ple rendiment. Per això, s’instarà també al govern local al fet que col·labore amb la Conselleria i pose tots els mitjans al seu abast per facilitar que vingen noves indústries a Llíria com és Tesla, ha assegurat el diputat i regidor a Llíria.

Precisament, García ha afirmat que, és necessària la col·laboració interadministrativa i empresarial entre tots els agents implicats, per ser entre tots un motor de creació de riquesa i ocupació. Per això, és d’agrair la receptivitat de la Conselleria en la valoració de totes les possibles ubicacions.

Compromís-MoVe insta a Economía a que TESLA se pueda implantar en Llíria.

García: “Contamos en el Polígono de Carrases con más de 1 millón de m2 y con unas conexiones inmejorables con la A-3, A-7 Puerto, Aeropuerto y AVE de Valencia.

La Coalición Compromís-MoVe ha instado a la Conselleria de Economía a que valore el suelo industrial que hay disponible en la Capital del Camp de Túria para la instalación de esta empresa norteamericana

Según el diputado autonómico y concejal en Llíria, Paco Garcia Latorre, hemos manifestado al Conseller de Economia, Rafa Climent, que Llíria puede ser un enclave idóneo para la implantación de Tesla Motors.

El polígono de Carrases en Llíria está finalizada su construcción y urbanización, ofrece una superficie de 1,2 millones de metros cuadrados totalmente disponibles para su uso, a expensas de que Iberdrola cumpla su obligación de dotarlo de luz y el urbanizador culmine las obras de suministro de agua potable. Su construcción ha supuesto una de las máximas inversiones en el municipio edetano, con más de 60 millones de euros que han pagado sus propietarios íntegramente. El mismo, cuenta con unas magníficas comunicaciones e infraestructuras, con un acceso directo a la Autovía CV-35 Valencia-Ademuz, la cual conecta a su vez con la A-3 y A-7 y está situado a 25 kilómetros del puerto, aeropuerto y AVE, constituyendo un punto estratégico tanto en el eje este-oeste como en el norte-sur.

El diputado autonómico ha trasladado al Conseller de Economía que, dentro de las ofertas de implantación que pueda barajar la Generalitat para esta multinacional, se cuente con el suelo disponible en el Polígono  de Carrases de Llíria, donde existe una gran oferta de suelo disponible.

García señala que este polígono industrial ya cuenta en la actualidad con multinacionales vinculadas al sector del automóvil, como es SRG Global, que actualmente es la segunda empresa valenciana, después de la FORD, en materia de complementos de la automoción.

Para Compromís-MoVe, la creación de empleo es uno de nuestros principales objetivos, y este nuevo sector industrial podría generar 2.000 puestos de trabajo cuando esté a pleno rendimiento. Por eso, se instará también al gobierno local a que colabore con la Conselleria y ponga todos los medios a su alcance para facilitar que vengan nuevas industrias a Llíria como Tesla, ha asegurado el diputado i concejal en Llíria.

Precisamente, García ha afirmado que, es necesaria la colaboración interadministrativa y empresarial entre todos los agentes implicados, para ser entre todos un motor de creación de riqueza y empleo. Por ello, es de agradecer la receptividad de la Conselleria en la valoración de todas las posibles ubicaciones.