Des de fa temps, la gestió i manteniment de la depuradora de Vall de Llíria és responsabilitat directa de l’ajuntament de Llíria. Des de Compromís hem reclamat que es solucionaren els problemes d’estanquitat que pateix esta infraestructura, la qual provoca que molt dels seu fluids s’escapen i es vessen al camí i cuneta que hi ha en el llindar de la Urbanització.

Compromís alerta que el problema es conegut, que des de fa quasi una any s’està estudiant la possibilitat de fer una estació de bombeig, però encara no s’han pres cap decisió al respecte ni les mesures correctores mentre les obres es porten endavant.  Mentrestant, es continuen fent vessaments il·legals, així com es continua contaminant i omplint d’olors els voltants d’este nucli residencial de Llíria.

Els veïns de La Vall de Llíria reclamen solucions al consistori per tal de controlar i erradicar el problema de insalubritat  i contaminació que suposa tindre en este mal estat la depuradora que dona cobertura a centenars de vivendes.

LEVANTE.- Denuncian una fuga de aguas fecales en la depuradora de una urbanización de Llíria