Garcia: “Els populars fan un ús partidista del seu càrrec, permeten que vinga un membre del Consell i impedeixen que la portaveu d’Economia del Grup Compromís faça una exposició de com ens afecten als ciutadans les retallades del Govern Valencià”.

El PP continua en la seua tònica partidista i sectària. Mentre a principi de maig el PP de Llíria obria les portes de Ca la Vila a un membre del Consell (el Conseller Serafín Castellano) per vindre a contar la seua versió de les retallades que estan imposant els populars des de l’executiu valencià; ara, veta l’utilització d’este mateix espai a una Diputada Autonòmica del Grup Compromís per vindre a fer una exposició de com ens afecten estes mesures als ciutadans i de com la dreta valenciana ha arruïnat el sistema financer valencià (CAM, BANKIA i Banc de València).

Per al portaveu de Compromís en Llíria, Paco García Latorre, açò evidència que el PP té por de que la ciutadania s’entere de les malifetes i desastre econòmic en el que ens ha situat el PP, i a més és faça en la casa del poble, com és Ca la Vila. Esta discriminació sols respon a un acte de poca talla política i menyspreu de la democràcia, on l’utilització partidista de les institucions serveix sols per a donar cabuda als interessos del PP i als seus amiguets i responsables de la fallida econòmica que estem sofrint els valencians.

LLOC ALTERNATIU: Compromís farà l’acte a la Casa de la Joventut de Llíria el dijous dia 7 de juny a les 20:00 i convida a tot el poble a participar.

Ja hem vist amb qui es rodeja el PP, amb delinqüents i saquejadors, i per això, la Diputada Mireia Mollà, tot i haver estat amenaçada per estos grups mafiosos, com a responsable d’Economia de Les Corts Valencianes pel Grup de Compromís, va a vindre a Llíria a continuar desemmascarant a les trames corruptes que han envoltat la Generalitat, donar a conèixer els plans ocults que estan darrere dels decrets de retallades dels populars, i visualitzar com el PP en 16 anys al capdavant de la Generalitat ha arruïnat i destroçat tot el sistema financer valencià a través de consellers, ex presidents i alts càrrecs del PP que s’han embutxacat milions d’euros ocupant els càrrecs de direcció.

Des de Compromís, apunta Garcia, hem dit que ja en tenim prou i que els responsables d’esta desfeta, primer han de tornar els diners i després han de respondre davant la justícia. Per això, hem articulat una sèrie de xerrades i presentacions per donar a conèixer allò que Canal 9 i els mitjans segrestats pel PP no conten i amaguen a la ciutadania. Mollà estarà este dia a l’abast de tothom per  exposar i participar de les propostes i preguntes que la ciutadania vulga formular-li de manera directa.

Compromís per Llíria convida a tots i totes a participar en este acte públic i conèixer de primera ma com s’estan utilitzant els nostres impostos i quins són els plans immediats que el Consell vol imposar a les economies familiars.