Compromís per Llíria felicitat als agents locals pels guardonys aconseguits en esta nova edició esportiva.

Els cinc agents de la Policia Local de Llíria que van competir en el IV Torneig Europeu de Policies i Bombers EUROPOLYB 2012, celebrat recentment a la ciutat de Tenerife, van aconseguir un total de 15 medalles.

Dolores Hidalgo va guanyar dos d’or i quatre de plata en diferents disciplines d’atletisme. També en aquest esport i en llançament de dards, Antonia Servent va aconseguir una d’or i dos de bronze. Per la seua banda, l’agent Jorge Busts, que va participar en tir policial i atletisme va obtenir una de plata i una de bronze. Finalment, Santiago Jaime i Ángel de la Torre es van portar dues d’or cadascun en proves de culturisme.

Aquests agents han tornat a oferir una destacada actuació en un torneig internacional, ja que cal recordar que en l’última edició del EUROPOLYB, en 2010, ja van aconseguir set medalles d’or, i en els mundials del passat any a Nova York es van portar tres de bronze. Des de l’any 2006, la Policia Local de Llíria ha acumulat més 50 metalls en diferents campionats.