El portaveu dela CoalicióCompromís, Paco García Latorre, felicita a tota la família clarinera per este nou guardò.

L’Ateneu Musical i Ensenyament Banda Primitiva de Llíria ha estat reconegut ambla Distinciódela Generalitatal Mèrit Cultural 2012. El Consell entregarà este guardó a la societat musical civil més antiga de tot l’Estata el pròxim di 9 d’Octubre, Diada del Poble Valencià.

Paco García i tot el col·lectiu de Compromís per Llíria volen transmetre la més sincera felicitació als integrants dela Banda Primitivai a tots els socis i simpatitzants. El portaveu eco socialista ha destacat la gran trajectòria d’esta centenària societat, patrimoni cultural de la societat lliriana i valenciana, la qual ha portat el nom de la ciutat a tot arreu del món.

Este merescut reconeixement ve a culminar un brillant repertori de guardons i concerts que els seus artistes han oferit en milers d’ocasions i que ara, la societat valenciana, a través de les seues institucions autonòmiques ve a valorar ambla Distinciódela GVal Mèrit Cultural.

Cal recordar, que tots els grups polítics de l’ajuntament de Llíria havien reclamat en diverses ocasions la concessió d’este guardò i que ara, en 2012, s’ha fet realitat.

ENHORABONA I MOLTS ÈXITS!!

LA REDCOMARCAL.-La Generalitat otorga a la Primitiva de Llíria la Distinción al Mérito Cultural