ELS VEÏNS DE LA VALL DE LLÍRIA DENUNCIEN MANCA DE NETEJA VIÀRIA I UNA PLAGA DE PANDEROLES

Papereres brutes i plaga de panderoles.

Els veïns de la Urbanització de Vall de Llíria venen queixant-se de que fa 2 mesos que les papereres que hi ha en els parcs públics no es buiden i estan plenes de brutícia que comença a desparramar-se per terra.Tot açò es degut a que el servei de neteja viària d’esta zona de Llíria no funciona com toca i sembla que no compleix amb les freqüències de neteja establertes.Igualment, de les clavegueres d’esta urbanització s’ha detectat l’aparició de colònies de panderoles que, amb el calor de l’estiu, sembla s’han reproduït en gran quantitat.

Des de Compromís es reclamarà en el pròxim ple a la regidoria de neteja i de serveis públics que procedisquen a requerir a l’empresa contractada per a la neteja viària el manteniment de les papereres, així com que es contracte un servei de fumigació o desinfecció de les clavegueres d’esta zona residencial de Llíria per salut pública.

Arxivat en: Llíria, Urbanitzacions

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *