Treballadors municipals realitzen la seua llavor junt una zona d’obres plena d’enderrocs, material elèctric i soroll incessant mentre es remodela novament l’ajuntament.

L’edifici municipal de l’ajuntament en els “Alts del Mercat” està en obres. Totalment pres per obrers i instal·ladors de llum i aire condicionat.

Segons la regidora de Compromís, Inma Riera Lloret, el soroll en l’edifici esborrona, es ensordidor, colps per tot arreu, el sostre sembla que et va caure al damunt, mire cap amunt i veig cables solts i també a terra, una situació que se sembla prou perillosa per a ser un lloc habitual de treball en una administració. Però, al final d’un corredor, sorprenentment es veu a una grup de treballadors públics de feina. Els quals tenen que travessar tota esta zona d’obres i conviure amb muntanyes de caixes amuntegades i de sorolls diàriament.

S’està fent una nova remodelació de l’àrea d’urbanisme, una inversió que supera els 125 mil euros, per a un edifici que fa no menys d’una dècada va ser remodelat en la seua integritat. Una inversió que el Grup de Compromís va denunciar que era innecessària i improductiva, per què ni es va aconseguir molt més espai, ni es pretén solucionar el tema de l’estalvi energètic, ja que els finestrals no es canvien, que es per on més es perd calor i aire condicionat. Solament és una obra per a lluïment personal.

Per a Riera, el que si que s’ha aconseguit es deixar a un grup de treballadors de l’Àrea d’Intervenció i Tresoreria en unes condicions pèssimes de treball, incomplint qualsevol norma de seguretat i salut. I deixant-los abandonats en un racó de tot un edifici en obres. Mentre que la resta de treballadors d’urbanisme si que han sigut traslladats temporalment a l’edifici de Ca la Vila.

Des de Compromís es lamenta esta manca de previsió i poca cura en el manteniment de les condiciona laborals dels treballadors, ja que l’ajuntament disposa actualment d’altres edificis públics buits (com l’antiga oficina de Rehabilitació Vivenda) on poder traslladar-los temporalment i evitar perills durant l’execució d’estes obres en els Alts del Mercat.

Una volta més, l’equip de govern del PP demostra la seua inoperativitat i manca de coordinació a l’hora de gestionar els recursos públics de tots els ciutadans de Llíria i una negligent actuació al deixar treballadors en una zona plena d’obres.

El AYUNTAMIENTO DE LLÍRIA INCUMPLE LAS CONDICIONES DE SEGURIDAD Y SALUD EN EL TRABAJO

Trabajadores municipales realizan su labor junto una zona de obras llena de escombros, material eléctrico y ruido incesante mientras se remodela nuevamente el ayuntamiento.

El edificio municipal del ayuntamiento en los “Altos del Mercado” está en obras, Totalmente tomado por obreros e inhaladores de luz y aire acondicionado.

Según la regidora de Compromís, Inma Riera Lloret, el ruido en el edificio aturde, es ensordecedor, golpes por todas partes, el techo parece que se te cae encima, miro hacia arriba y veo cables sueltos y también en el suelo, una situación que parece bastante peligrosa para ser un lugar habitual de trabajo en una administración. Pero, al final de un pasillo, sorprendentemente se ve a un grupo de trabajadores públicos en activo. Los cuales tienen que atravesar toda esta zona de obras y convivir con montañas de cajas amontonadas y de ruidos diariamente.

Se está haciendo una nueva remodelación del área de urbanismo, una inversión que supera los 125 mil euros, para un edificio que hace no menos de una década fue remodelado en su integridad. Una inversión que el Grupo de Compromís denunció que era innecesaria e improductiva, por qué ni se consigue mucho más espacio, ni se pretende solucionar el tema del ahorro energético, dado que los ventanales no se cambian, que es por donde más se pierde calor y aire acondicionado. Solamente es una obra para lucimiento personal.

Para Riera, el que si que se ha conseguido es dejar a un grupo de trabajadores del área de Intervención y Tesorería en unas condiciones pésimas de trabajo, incumpliendo cualquier norma de seguridad y salud. Y dejándolos abandonados en un rincón de todo un edificio en obras. Mientras que el resto de trabajadores de urbanismo si que han sido trasladados temporalmente al edificio de Ca la Villa.

Desde Compromís se lamenta esta carencia de previsión y poca cura en el mantenimiento de las condiciona laborales de los trabajadores, ya que el ayuntamiento dispone actualmente de otros edificios públicos vacíos (como la antigua oficina de Rehabilitación Vivienda) donde poder trasladarlos temporalmente y evitar peligros durante la ejecución de estas obras en los Altos del Mercado.

Una vez más, el equipo de gobierno del PP demuestra su inoperatividad y falta de coordinación a la hora de gestionar los recursos públicos de todos los ciudadanos de Llíria y una negligente actuación al dejar trabajadores en una zona llena de obras.