Des del col·lectiu de Compromís per Llíria volem mostrar el nostre més afectiu condol als fills i família del nostre artista més il·lustre, Silvestre d’Edeta.

Manuel Silvestre Montesinos, més conegut com Silvestre d’Edeta, el fill predilecte de Llíria, va faltar ahir als 104 anys. Tot un exemple d’esforç i treball que ha seguit en actiu quasi fins al final dels seus dies.

Tota una vida dedicada a les belles arts, des dels 18 anys que debut a un accident de carro es va quedar postrat al llit i es va dedicar a dibuixar.

Professor, dibuixant, però sobretot escultor. Gran venerador del cos femení, de les figures de dona jove, de la mare, del camp. El mestre humil, càndid i amb una enorme lucidesa. Un enamorat del seu ofici i de la vida.

Des de Compromís mostrem els nostre més afectiu condol als fills i el nostre reconeixement a un gran llegat cultural, però sobre tot a la gran lliçó de vida que ens deixa Silvestre d’Edeta.

COMPROMÍS PER LLÍRIA MUESTRA SU PÉSAME POR LA DEFUNCIÓN DEL ARTISTA SILVESTRE DE EDETA

Desde el colectivo de Compromís  per Llíria queremos mostrar nuestro más afectivo pésame a los hijos y familia de nuestro artista más ilustre, Silvestre de Edeta.

Manuel Silvestre Montesinos, más conocido como Silvestre de Edeta, el hijo predilecto de Llíria, falleció ayer a los 104 años. Todo un ejemplo de esfuerzo y trabajo que ha seguido en activo casi hasta el final de sus días.

Toda una vida dedicada a las bellas artes, desde los 18 años que debido a un accidente de carro se quedó postrado a la cama y se dedicó a dibujar.

Profesor, dibujante, pero sobre todo escultor. Gran venerador del cuerpo femenino, de las figuras de mujer joven, de la madre, del campo.

El maestro humilde, cándido y con una enorme lucidez. Un enamorado de su oficio y de la vida.

Desde Compromís mostramos nuestro más afectivo pésame a los hijos y nuestro reconocimiento a un gran legado cultural, pero sobre todo a la gran lección de vida que nos deja Silvestre de Edeta.