La Coalició feia més de dos anys que havia reclamat la seua re pavimentació per garantir la seguretat vial.

Estos dies hem vist en Llíria diversa maquinaria pesada destinada a millorar el paviment d’algunes vies de Llíria. Concretament han sigut els carrers de Censals (molt deteriorat i en alguns trams enfonsat), el carrer Andoval i la Plaça de Gàtova.

El portaveu de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, va reclamar fa més de 2 anys que es reparara el Carrer de Censals per Seguretat Vial, ja que este carrer de la localitat és una de les artèries principals per on discorren milers de cotxes diàriament i és l’eix d’entrada a tota la zona d’expansió de Censals, Pla de l’Arc i zona de l’Alpelich.

García va proposar en la Comissió d’obres que per part de l’equip de govern s’adoptaren mesures per tal de reparar tots els desperfectes que hi ha actualment a l’avinguda de Censals, que en alguns trams el paviment s’havia enfonsant i generava una conducció perillosa. També, els clots en la calçada feien que alguns dels vehicles feren maniobres evasives que en alguns dels casos envaien el carril contrari, amb el perill que açò comportava.

El mateix es va proposar sobre la Plaça de Gàtova, on hi havia trams de vial on el paviment havia desaparegut totalment, ja que en esta plaça no s’havia tornat actuar des de la seua urbanització fa més d’una dècada.

Des de Compromís ens felicitem, apunta Garcia, que les propostes fetes per la Coalició es porten endavant, sobretot per que suposen una atenció als ciutadans d’estos barris que venien temps reclamant-ho i per que garanteixen una millor seguretat vial, tant per a vehicles com per a vianants.

SE REPAVIMENTAN VARIOS VIALES DE LA CIUDAD CÓMO HABÍA VENIDO RECLAMANDO COMPROMIS Y LOS VECINOS

La Coalición hacía más de dos años que había reclamado la suya re pavimentación para garantizar la seguridad vial.

Estos días hemos visto en Llíria diversa maquinaria pesada destinada a mejorar el pavimento de algunas vías de Llíria. Concretamente han sido las calles de Censals (muy deteriorada y en algunos tramos hundida), la calle Andoval y la Plaza de Gátova.

El portavoz de Compromís per Llíria, Paco Garcia Latorre, reclamó hace más de 2 años que se reparara la Calle de Censals por Seguridad Vial, ya que esta calle de la localidad es una de las arterias principales por donde discurren miles de coches diariamente y es el eje de entrada a toda la zona de expansión de Censals, Pla de l’Arc y zona del Alpelich.

García propuso en la Comisión de obras que por parte del equipo de gobierno se adoptaron medidas para reparar todos los desperfectos que hay actualmente a la avenida de Censals, que en algunos tramos el pavimento se había hundido y generaba una conducción peligrosa. También, los hoyos en la calzada hacían que algunos de los vehículos hicieran maniobras evasivas que en algunos de los casos invadían el carril contrario, con el peligro que esto comportaba.

Lo mismo se propuso sobre la Plaza de Gátova, donde había tramos de vial donde el pavimento había desaparecido totalmente, dado que en esta plaza no se había vuelto actuar desde su urbanización hace más de una década.

Desde Compromís nos felicitamos, apunta Garcia, que las propuestas hechas por la Coalición se lleven adelante, sobre todo por qué suponen una atención a los ciudadanos de estos barrios que venían tiempos reclamándolo y por qué garantizan una mejor seguridad vial, tanto para vehículos como para peatones.